تهران- سفير پاكستان در جمهوري اسلامي ايران، آغاز بكار وب سايت ايرنا به زبان اردو را زمينه و فرصت مغتنمي در راستاي استحكام و توسعه بيش از پيش روابط اسلام آباد- تهران در زمينه هاي مختلف از جمله در بخش فرهنگي توصيف كرد.

به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، 'خادل عزیزبابر' روز شنبه در مراسم آغاز بكار وب سایت ایرنا به زبان اردو ضمن قدردانی از ابتكار 'علی اكبر جوانفكر' مدیرعامل خبرگزاری جمهوری اسلامی برای راه اندازی این وب سایت، گفت: با توجه به این كه هم اینك در عصر رسانه ها زندگی می كنیم، باید از این فرصت بخوبی و در جهت ایجاد تفاهم هرچه بیشتر میان ملتهای خود بهره بگیریم.

عزیز بابر، روابط دو كشور پاكستان و جمهوری اسلامی ایران را روابطی دوستانه و برادرانه توصیف كرد و اظهارداشت: ایران نخستین كشوری بود كه استقلال پاكستان را به رسمیت شناخت و متقابلا ما نیز نخستین كشوری بودیم كه انقلاب اسلامی ایران را به رسمیت شناختیم.

وی پاكستان و ایران را دو كشور دارای اشتراكات متعدد در زمینه های مختلف از جمله مذهبی و فرهنگی بویژه در زبان و همچنین بیش از 900 كیلومتر مرز مشترك دانست و گفت: این اشتراكات نشان از نزدیكی و قرابت بالای دو ملت در طول تاریخ داشته ودارد.

سفیر پاكستان در ایران ادامه داد: شعرای بسیاری از جمله اقبال لاهوری از زبان فارسی به عنوان زبان ابراز احساسات و پیام های خود استفاده كرده و این شاعر بزرگ بیشتر اشعار خود را در به زبان فارسی سروده است.

عزیزبابر یادآور شد: وب سایت ایرنا به زبان اردو ابتكار خوبی است كه می تواند اطلاعات مورد نیاز شهروندان پاكستانی را كه در ایران ساكن هستند و یا شهروندان پاكستانی كه قصد سفر به ایران را دارند تامین كند.

مدیرعامل خبرگزاری جمهوری اسلامی(ایرنا) نیز در این مراسم آغاز بكار وب سایت ایرنا به زبان اردو را گامی به جلو و تحولی در روابط ایران و پاكستان دانست و ابراز امیدواری كرد كه این طرح به نتیجه مطلوب خود دست یابد.

علی اكبر جوانفكر در این مراسم كه معاونین، مدیران و سردبیران خبر ایرنا نیز حضور داشتند اظهارداشت: در جریان سفرهایی كه به كشورهای مختلف جهان انجام شده، افتتاح وب سایت ایرنا به سایر زبانها به یك مطالبه مردمی تبدیل شده است.

جوانفكر خاطرنشان كرد: مردم این كشورها خواستار آن هستند كه وب سایت ایرنا به سایر زبانها نیز راه اندازی شود تا آنها بتوانند اخبار و اطلاعات مربوط به ایران و منطقه را از این طریق دریافت كنند.

وی از زبان اردو نیز به عنوان یكی از زبانهای مطرح و مهم یاد كرد و گفت: امروز میلیونها نفر در كشورهای پاكستان و هند به زبان اردو كه با زبان فارسی نیز مشابهت دارد تكلم می كنند و راه اندازی این وب سایت می تواند به توسعه و نزدیكی بیش از پیش ملتهای منطقه به یكدیگر كمك قابل توجهی كند.

وب سایت ایرنا به زبان اردو صبح روز شنبه طی مراسمی با حضور علی اكبر جوانفكر مدیر عامل خبرگزاری جمهوری اسلامی، خالد عزیزبابر سفیر پاكستان در ایران و معاونین، مدیران و سردبیران ایرنا به طور رسمی آغاز بكار كرد.

سیام.1478