'رسول دشتی' روز یكشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان كرد: مصرف گوشت قرمز، مرغ، تخم مرغ، ماهی دودی، شیرخشك و همچنین مصرف غذاهای پخته ای كه قبل از استفاده مجدد خوب گرم نشده اند یا سرد مصرف شده اند ممكن است باعث مسمومیت غذایی شود.
وی ادامه داد: علایم و نشانه های این مسمومیت با تاخیر ظاهر می شود یعنی ممكن است 12 تا 36 ساعت بعد از مصرف غذای آلوده علایم مسمومیت بروز كند.
وی افزود: این بیماری رایج ترین عفونت غذایی باكتریایی است كه مگس ها نقش مهمی در انتقال آن دارند.
دشتی گفت: علایم و نشانه های این مسمومیت شامل سردرد، تب، خستگی، تهوع، استفراغ، اسهال، كم شدن آب بدن، ضعف و درد شكم است.
وی افزود: رعایت نكات بهداشتی و پخت و پز مناسب غذا باعث جلوگیری از مسمومیت غذایی می شود.ك/3
7173/534
تاریخ انتشار: ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۰۹:۵۶
ايلام - معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشكي ايلام گفت: مسموميت غذايي ناشي از سالمونلا 'سالمنولوزيس' قابل پيشگيري است.