به گزارش خبرنگار اجتماعی ایرنا، كربلایی علی كه 79 سال سن دارد، می افزاید: پسرم 20 سال داشت كه راهی جبهه های حق علیه باطل شد و شش ماه پس از اعزام به درجه رفیع شهادت نائل شد.
وی ادامه می دهد من و تمام ملت ایران با رای خود، راه این شهیدان را تا ابد جاودانه نگه خواهیم داشت.
این روایت لحظاتی از حضور باشكوه و سرشار از یكرنگی و یكپارچگی ملت شهید پرور ایران اسلامی در دومین مرحله انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی است.
شور و اشتیاق مردم به ویژه مادران و پدران شهدا كه غبار پیری بر چهره هایشان نشسته و گذر زمان دست هایشان را پر از چروك و قامتشان را خمیده است، در صفوف انتخابات بسیار چشمگیر است.
بعضی از این پدران و مادران شهدا كه به سختی راه می روند به همراه نوه های خود كه یادگاران فرزندان شهیدشان هستند، در حوزه های اخذ رای حضور یافته اند و كهولت سن یا بیماری نتوانسته است مانع حضور آنان در انتخابات شود و حضور آنان همچون همیشه بسیار پررنگ است.
والدین شهدا در حالی كه در برخی شعب اخذ رای، مدت طولانی ایستاده اند، هنگام رای دادن با لبخندی بر چهره به مسوولان حوزه های انتخابیه 'خداقوت'می گویند.
پدران و مادران شهدا هنگام رای دادن، یاد و خاطره شهدای عرصه علم و فناوری هسته ای كشور را گرامی می دارند و زیر لب صلوات و فاتحه قرائت می كنند.
كمی آن طرف تر، بانوی كهنسالی را می بینم كه برروی صندلی نشسته و به آرامی مشغول نوشتن اسامی نامزدهای انتخاباتی مورد نظرش است؛ وقتی با او همكلام می شوم، می گوید: حضور در انتخابات، خواست قلبی شهدا و البته از مهمترین نكات وصیت نامه فرزند شهیدم است.
این بانوی سالخورده یادآور می شود: پسرم در عملیات والفجر به جمع همسنگرانش پیوست و شربت شهادت نوشید اما همیشه تاكید می كرد كه هیچگاه كشور را در تصمیم گیری های مهم تنها نگذارید.
اجتمام**9134 **1572
تاریخ انتشار: ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۵:۴۲
تهران - كربلايي 'علي' به سختي راه مي رود اما با تكيه بر عصايش و در حالي كه نوه اش او را همراهي مي كند، مي گويد: راي من، نشانه ادامه راه پسر شهيدم و ديگر فرزندان شهيد اين سرزمين پهناور است.