مینا مینایی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی ایرنا افزود: حساسیت روغن زیتون به حرارت بالا، بسیار است چراكه این روغن در حین سرخ شدن در اثر حرارت زیاد به درجه ای از دود رسیده و ساختار روغن را تغییر داده كه برای بدن مضر است.
وی تصریح كرد: البته روغن زیتون را میتوان برای طبخ غذاهایی كه نیاز به حرارت طولانی ندارند، مانند طبخ نیمرو استفاده كرد.
مینایی اضافه كرد: مردم باید از روغن های مایع مانند روغن آفتابگردان به جای روغن حیوانی و نباتی جامد برای جلوگیری از افزایش كلسترول خون استفاده كنند.
این متخصص تغذیه اضافه كرد: همچنین از مصرف غذاهای سرخ كرده پرهیز شود و در صورت لزوم از روغن مخصوص سرخ كردنی استفاده شود چرا كه روغن جامد هیدروژنه حاوی اسیدهای چرب اشباع و اسیدهای چرب ترانس هستند كه خطر ابتلا به بیمارهای قلبی و عروقی را افزایش می دهد.
مینایی گفت: همچنین برای جلوگیری از بروز بیماری های قلبی و عروقی باید مصرف روغن زیتون و مغزها به دلیل كنترل انرژی دریافتی متعادل باشد.
اجتمام**9105**1569**
تاریخ انتشار: ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۵:۵۲
تهران - متخصص تغذيه به مردم توصيه كرد تا از روغن هاي مايع معمولي يا غير سرخ كردني و همچنين روغن زيتون در سرخ كردن غذاها استفاده نكنند.