به گزارش ایرنا از شرق استان تهران، 'محمدرضا حافظی' در سفر به شهرستان دماوند، در گفت وگوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینكه فعالیت خیرین مدرسه ساز كشور مرزها را درنوردیده است، اظهار داشت: مجمع خیرین مدرسه ساز كشور با ایجاد مجامع خیرین د سطح جهان، در صدد است تا برای ایرانی های مقیم سایر كشورها نیز مدارس اسلامی احداث كند.
وی با اشاره به اینكه مجمع خیرین مدرسه ساز كشور در شش سال گذشته در امارات متحده عربی این مجمع را راه اندازی كرده است، گفت: فضاهای آموزشی فرزندان ایرانی كه در خارج از مرزهای این دیار تحصیل می كنند، در شان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران نیست.
رییس مجمع خیرین مدرسه ساز كشور، خاطر نشان كرد: این مجمع با مشاركت دولت در 'دوبی' مدرسه بسیار مجلل و مجهزی را با نام 'توحید' احداث كرده است تا فرزندان این دیار اسلامی به عنوان آینده سازان كشور از فضاهای آموزشی مناسب و در شان نظام مقدس جمهوری اسلامی بهره مند شوند.
حافظی افزود: امكانات بسیار مناسب مادی و معنوی این مدرسه خانواده ها و دانش آموزان غیر ایرانی را نیز ترغیب به ثبت نام در این مدرسه و بهره مندی از خدمات معلمان ایرانی كرده است.
وی با اشاره به اینكه آموزگاران مومن و متعهد این دیار با نیروی ایمان خود بر فضای مدارس روح می بخشند ، تصریح كرد: فضای فیزیكی مدارس هر چند مجلل و با شكوه بدون آموزگاران فرهیخته ارزش و هویتی ندارند و هیچگاه منتج به نتیجه لازم و مناسب نمی شوند.
بزودی كلنگ احداث مدرسه ایرانیان در استانبول به زمین زده می شود.
رییس مجمع خیرین مدرسه ساز كشور از برپایی مجمع خیرین مدرسه ساز در كشور تركیه خبر داد و گفت: برای راه اندازی مجمع خیرین ایرانیان مقیم تركیه دریافتیم كه زمینی در استانبول بیش از 90 سال در مالكیت كشور ایران بود و به علت عدم بهره برداری تحت تصرف شهرداری قرار گرفته بود.
حافظی افزود: با رایزنی های فراوان با شهرداری استانبول موفق به احیا و بازپس گیری زمین برای ساخت مدرسه شدیم كه ایرانیان مقیم استانبول نیز در صددند تا جشن بزرگی در مراسم كلنگ زنی فضای آموزشی و فرهنگی ایرانیان در كشور تركیه برگزار كنیند.
وی از راه اندازی مجمع خیرین مدرسه ساز در چهار شهر بزرگ كانادا خبر داد و گفت: با تحصیل فرزندان ایران در مدارس بیگانه آینده سازان این دیار ملیت، زبان و دین خود را به بوته فراموشی می سپارند و مخربتر از همه اینكه در مدارس بیگانه علیه كشور خویش بدآموزی می بینند.
رییس مجمع خیرین مدرسه ساز با اشاره به اینكه دولت نمی تواند در این عرصه ورود نماید، اما خیرین مدرسه ساز در این عرصه هیچگونه ممنوعیتی ندارند، تصریح كرد: این مجمع احساس مسئولیت كرده است تا با حضور فیزیكی در سایر كشورها با ایرانیان مقیم كشورهای دیگر رابطه فرهنگی برقرار نماید.
حافظی با اشاره به اینكه 10 درصد مردم ایران در سایر كشورها بصورت پراكنده زندگی می كنند، اذعان داشت: برای فرهنگسازی در خارج از مرزها ایران و جلوگیری از فراموشی این فرهنگ غنی باید گامهای عظیمی برداشت.
وی با بیان اینكه مقام معظم رهبری این حركت فرهنگی خیرین مدرسه ساز را جهادی مقدس نامیدند، گفت: احسنت بر شما خیرینی كه با جهاد مال در دنیا افتخارآفرینی می نمایید.
تهرام/8128/1457/1348
تاریخ انتشار: ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۱:۵۷
استان تهران – دماوند - رييس مجمع خيرين مدرسه ساز كشور، با اشاره به اينكه فضاهاي آموزشي خارج از مرزهاي كشور در شان نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران نيست، گفت: دانش آموزان ايراني مقيم خارج از كشور در مدارس بيگانه عليه كشورشان بدآموزي مي بينند.