دكتر'ابوالفضل قریشی'، روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: كودك در اختلال اضطراب جدایی دچار یك نوع بحران و استرس می شود و واكنش هایی به صورت گریه های ممتد و بیقراری نشان می دهد.
این دانشیار دانشگاه علوم پزشكی و خدمات بهداشتی و درمانی استان زنجان، گفت: این نوع اختلال اضطرابی در بین كودكان پیش دبستانی و مهدهای كودك بیشتر مشاهده می شود كه فرایندی طبیعی در كودكان است.
وی با اشاره به اینكه اختلال اضطراب جدایی در نوع شدید عملا مانع فعالیت های روزمره كودك می شود، ادامه داد: در این مرحله مشكلاتی برای كودك پیش می آید كه این اختلال نیاز به بررسی بیشتری دارد.
قریشی با بیان اینكه چهار درصد كودكان به اختلال اضطرابی جدایی مبتلا می شوند، افزود: به لحاظ جنسیی این اختلال در دختران و پسران یكسان و بیشتر در سنین هفت و یا هشت سالگی مشاهده می شود.
این متخصص روانپزشكی، احساس ترس، كابوس های تكرار شونده، گریه و بیقراری و علائم جسمی از قبیل سردرد، تهوع و دل درد را از نشانه های اختلال اضطرابی شدید در كودكان دانست و گفت: در صورت تداوم این اختلال در مدت بیش از یكماه، والدین باید كودك را به یك متخصص روانپزشك ارجاع دهند.
وی اظهارداشت: 96 درصد مبتلایان به اختلال اضطراب جدایی پس از درمان های دارویی و رفتار درمانی بهبود می یابند.
522/7320/ 1645
تاریخ انتشار: ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۴:۱۲
زنجان- یك متخصص اعصاب و روان مركز آموزشی درمانی شهید بهشتی استان زنجان، 'اضطراب جدایی' را شایع ترین نوع اختلال در كودكان دانست و گفت: این نوع اختلال به دلیل جدایی و عدم حمایت والدین در كودك بروز می كند.