سید فرید قاسمی روزنامه نگار و پژوهشگر تاریخ مطبوعات عصر سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در این باره افزود : من معتقدم اظهارات اخیر معاون مطبوعاتی و امور اطلاع رسانی در بارة رفع مشكلات خبرنگاران و ساماندهی حوزه خبرنگاری از روی حسن نیت مطرح شده است و به همین دلیل و وارونه سازی این اظهارات به ضرر جامعه خبری خواهد بود.
قاسمی با اشاره به انجام كارهای بنیادی در دوران مسئولیت محمدزاده تصریح كرد:
تحریف سخنان محمدزاده برای جوسازی به صلاح جامعه مطبوعاتی نیست چون او در صدد است در حد توان خود كارهای بنیادی انجام دهد. البته با مقابله های گوناگونی مواجه می شود. اگر اهل حرفه بخواهند سخن درست او را وارونه جلوه دهند و وی را به جای پیگیری مطالباتشان به حاشیه بی سرانجام بكشانند به ضرر خودشان است.
وی افزود :امیدوارم در یك فضای پرتفاهم جامعه مطبوعاتی به ویژه خبرنگاران به حقوق حقه خود برسند.
این روزنامه نگار پیشكسوت دربارة نگاه كارشناسی معاون مطبوعاتی به حوزه خبر و خبرنگاری تأكیدكرد: تا جایی كه شنیده ام آقای محمدزاده اراده دارد امكاناتی برای خبرنگاران فراهم آورد و سخنی كه گفته اند مبتنی بر كار كارشناسی بوده، ایشان فعالیت های مطبوعاتی خود را با خبرنگاری آغاز كرد تا به سردبیری و مدیریت رسید. قاسمی خاطر نشان كرد معاون مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سرشار از حسن نیت است و هر گاه با ایشان تلفنی صحبت كرده ام به این درك و دریافت رسیده ام با همان حسن نیت در پی رفع مشكل جامعه مطبوعاتی به ویژه خبرنگاران است چون خود او از همین جنس است و با همه وجود مشكل خبرنگاران را درك می كند. باید حوصله داشت و صحبت های ایشان را شنید و به نظر خیر او وقوف بیشتری پیدا كرد.
قاسمی افزود: وی پس از بررسی ها به این نتیجه رسیده است كسانی هستند كه كارت خبرنگاری را برای طرح ترافیك، وام و نظایر اینها درجیب دارند كه حتی یكبار هم در عمرخود قدم به تحریریه روزنامه ها و خبرگزاری ها نگذارده و یك سطر خبر هم تنظیم نكرده اند. این افراد راه ایجاد امكان برای خبرنگاران واقعی را بسته اند. هر فردی هم كه بخواهد كاری برای خبرنگاران انجام دهد نخست باید جامعه واقعی خبرنگاران را شناسایی كند.
این روزنامه نگار پیشكسوت با اشاره به ضرورت ایجاد ساز و كار حرفه ای برای ورود اشخاص به حرفه خبرنگاری یادآور شد: همه ما می دانیم خبرنگاری شغل بسیار دشواری است از متوسط عمر طبیعی تا میزان دستمزد و حقوق خبرنگار را هر كسی مرور كند به رنج های یك خبرنگار در عمر حرفه ای اش پی می برد. برای كاهش آلام خبرنگاران قطعاً باید ساز و كار حرفه ای تعریف كنند تا امنیت شغلی و منزلت حرفه ای خبرنگاران مراعات شود. برای اینكه به آن نقطه برسند نیازمند كار كارشناسی و پژوهش بوده اند.
اجتمام 1568
تاریخ انتشار: ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۶:۰۶
تهران - يك روزنامه نگار پيشكسوت ، تحريف اظهارات اخير معاون مطبوعاتي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي در باره خبرنگاران را به ضرر جامعه خبري دانست.