زنجان- كارشناس اداره كار، تعاون و رفاه اجتماعي استان زنجان، با اشاره به مشكلات پيش روي سرمايه گذاران و توليد كنندگان داخلي گفت: سياست انقباضي بانك ها در پرداخت تسهيلات مهم ترين مشكل پيش روي سرمايه گذاران است.

'حمیرا قهرمانی'، روز پنجشنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا، افزود: اداره كار، تعاون و رفاه اجتماعی استان زنجان در تصویب طرح های اشتغالزایی نهایت تلاش خود را برای ایجاد توازن بین منابع و مصارف بانك ها داشته است

وی، با اشاره به روند اجرای طرح بنگاه های اقتصاد ی زود بازده و كارآفرین، اظهار كرد: این طرح با آغاز كار دولت نهم و با هدف توسعه و تقویت بخش صنعف خدمات و كشاورزی اجرا یی شد.

این كارشناس اداره كار، تعاون و رفاه اجتمایع استان زنجان ، یادآور شد: با تاكید دولت بر افزایش اشتغالزایی و حمایت از سرمایه های مالی و انسانی داخلی، مشكلات طرح های نیمه تمام و بلا تكلیف شناسایی و مرتفع شده است.

وی ، با اشاره به پرداخت 75 درصد از تسهیلات مصوب به بنگاه های زود بازده استان، خاطر نشان كرد: با پرداخت پنج هزارو 830 میلیارد ریال تسهیلات به متقاضیان ایجاد بنگاه های زودبازده، برای 23 هزار نفر اشتغالزایی شد.

قهرمانی، یادآور شد: اداره كار، تعاون و رفاه اجتماعی با نظارت مستمر بر عملكرد بنگاه های زودبازده مانع بروز تخلف می شود.

وی ، افزود: در صورتیكه عملكرد بنگاه های زود بازده مناسب باشد بخشی از تسهیلات به صورت كمك بلا عوض به صاحبان آن بخشیده می شود.

كارشناس اداره كار، رفاه و تامین اجتماعی استان زنجان، میزان تسهیلات پرداختی در حوزه مشاغل خانگی را 150 میلیارد ریال اعلام و ابراز كرد: درصد جذب تسهیلات در زمینه مشاغل خانگی مطلوب بود.

قهرمانی، با بیان اینكه اشتغال خانگی با محوریت اشتغالزایی برای بانوان جویای كار صورت پذیرفت، است، گفت: به بیش از هشت هزار نفر در بخش اشتغال خانگی تسهیلات پرداخت شده است.

وی، تعداد افراد شاغل در مشاغل خانگی را 14 هزار نفر اعلام و تصریح كرد: با توجه به اینكه مشاغل خانگی دارای تعاریف و فرآیند مشخصی است در صورت افزایش نظارت دستگاه های اجرایی طرح موفقیت آمیزی خواهد بود.

522/7324