ساري - بخشدار مركزي شهرستان قائمشهر گفت : 70 درصد درآمد جمع آوري شده در مناطق صرف امور همان منطقه و روستا مي شود.

به گزارش خبرنگار ایرنا ، ' حجت الله مولایی قراء ' روز دوشنبه در جمع دهیاران بخش مركزی افزود : در بخش نخست اجرای زكات مستحبی سه هزار سبد مركبات توسط روستاییان بخش مركزی قائمشهر به فروش رسید كه 70 درصد درآمد حاصله صرف آبادانی روستاها و بقیه برای استفاده نیازمندان همان روستاها اختصاص یافت.

وی ویژگی بارز روستاهای بخش مركزی شهرستان قائمشهر را تولید انبوه مركبات عنوان كرد و یادآور شد : امسال 50 درصد مركبات مازندران از باغات بخش مركزی قائمشهر به دست آمد.

بخشدار بخش مركزی قائمشهر اعضای شورای اسلامی روستاهای این بخش را 380 نفر اعلام كرد و افزود : از 117 روستای بخش مركزی 85 دهیار در شهرستان قائمشهر حضور دارند.

مولایی تعداد پروژه‌های مشاركتی در دست اجرای روستاهای بخش مركزی قائمشهر را 108 مورد ذكر كرد و ادامه داد : این پروژه‌ها در بخش‌های زیرساختی ، عمرانی و فرهنگی با اعتبار 54 میلیارد ریال در حال اجرا است.

وی به راه‌های روستایی شهرستان اشاره كرد و گفت : در حال حاضر تمامی روستاهای قائمشهر حداقل از یك راه آسفالته منتهی به جاده اصلی برخوردارند.

بخشدار مركزی قائمشهر با اشاره به ظرفیت های قوی در بخش های گردشگری ، تولیدی و صنعتی ، افزود : پارك جنگلی 160 هكتاری تلار ، چشمه هزارون واسكس ، پارك های روستایی و آثار تاریخی و دینی سید زرین نوا ، سید ابوصالح از موقعیت های خوب صنعت گردشگری بخش مركزی شهرستان قائمشهر محسوب می شوند.

دهیار روستای باغدشت بخش مركزی شهرستان قائمشهر به عنوان یكی از دهیاران نمونه این شهرستان ، اظهار داشت : روستای دو هزار و 800 نفری باغدشت در 14 كیلومتری جنوب غربی قائمشهر قراردارد.

' رمضان زاهدی ' به پیگیری ها و تلاش اعضای شورای اسلامی و دهیاری روستای باغدشت برای اجرای طرح های عمرانی و خدماتی برای روستائیان اشاره كرد و افزود : سال گذشته چهار خطه كردن محور سه راهی باغدشت به روستای گاوان آهنگر به طول یك كیلومتر با صرف 80 میلیون تومان اعتبار و كمك مردمی در یك لاین انجام شد.

وی ادامه داد : در سال 1390 انجام عملیات یك خطه كردن محور باغدشت به جاده گنج افروز به طول یك كیلومتر با صرف 80 میلیون تومان در یك لاین اجراء شد.

زاهدی در تشریح عملیات اجرای طرح هادی روستای باغدشت به صرف 110 میلیون تومان اعتبار برای اجرای طرح هادی به طول 800 متر شامل جدول بندی و مخروط ریزی این روستا اشاره كرد و گفت : برای 300 متر دیگر جدول بندی انتخاب پیمانكار شد و 400متر خاكبرداری و مخروط ریزی انجام شد و برای 400متر خاكبرداری و مخروط ریزی با جا به جایی تیرهای برق انتخاب پیمانكار شد.

دهیار روستای باغدشت باقی مانده از فاز نخست طرح هادی این روستا را 700متر عنوان كرد و گفت كه این میزان نیز با تخصیص اعتبار اجرایی خواهد شد .

وی به تقویت شبكه برق و نصب ترانس با صرف 500 میلیون ریال اعتبار در روستای باغدشت در سال 1390 اشاره كرد و گفت : ایجاد خیابان 700متری با هزینه 500 میلیون ریالی از سوی دهیاری در حال انجام است كه زیرسازی این خیابان با كمك و همیاری مردم صورت می گیرد.

زاهدی از همكاری خوب شورای اسلامی روستای باغدشت با دهیاری قدردانی كرد و اجرایی شدن طرح ها و پروژه های عمرانی در روستا را حاصل این همكاری دانست و گفت : اهالی این روستا نیز با انجام عقب نشینی های لازم در روند اجرای طرح هادی كمك كردند.ك/2

7329/1654