به گزارش روز سه شنبه روابط عمومی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی،'پریسا طاهری' در گفت و گویی افزود: نشانه های این خاكستری شدن پیشی گرفتن 65 ساله ها از كودكان زیر پنج سال در پنج سال آینده و رشد بیشتر آن ها از جمعیت زیر 14 سال تا سال 2050 میلادی است.
وی ادامه: اگر اكنون برای این جمعیت فكری نكنیم در 25 سال آینده كه جمعیت سالمند كشور 24 درصد افزایش می یابد به مشكلات بسیار بیش تری مواجه خواهیم شد.
این متخصص طب سالمندی اظهار داشت: در صورت بی توجهی به روند صعودی افزایش جمعیت سالمندی، كشورهای در حال توسعه از جمله ایران بسیار بیشتر آسیب خواهند دید، علت این روند صعودی سالمندی در كشورهای در حال توسعه نسبت به كشورهای توسعه یافته نیز اینست كه در كشورهایی نظیر فرانسه جمعیت كشورشان طی 100 سال دو برابر شده اما در كشوری نظیر چین جمعیت در 30 سال دو برابر شده است.
طاهری با اشاره به اینكه در تدوین این سند از كارشناسان بخش های مربوطه از جمله دانشگاه های علوم پزشكی كمك گرفته شده است، گفت: در این سند تحولات و برنامه های لازم برای ارتقای سلامت سالمندان و توجه به نیازهای درمانی و بهداشتی آنان لحاظ شده است و تكالیف همه بخش ها از جمله دانشگاه های علوم پزشكی كشور نیز در این خصوص مشخص شده است.
'امسال از سوی سازمان بهداشت جهانی، برای دومین سال در 13 سال اخیر، سال سالمندی و سلامت و زندگی سالم، طول عمر بیشتر نام گرفته است.'
اجتمام**9105**1569**
تاریخ انتشار: ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۶:۲۹
تهران- رييس اداره سالمندان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي، گفت: كم شدن نيروي كار، افزايش سالمندي، افزايش بيماري هاي غيرواگير و مخاطرات درماني نشان دهنده اينست كه جمعيت دنيا رو به خاكستري شدن است.