دكتر ' علی مشكینی ' روز سه شنبه در حاشیه همایش كارشناسان نیروی انسانی بیمارستانی دانشگاه های علوم پزشكی در ساری به خبرنگاران گفت : این افراد در رشته های تخصصی همچون قلب و عروق جراحی مغز و اعصاب ،اطفال زنان ، روانپزشكی ،رادیوتراپی و پزشكی هسته ای فاغ التحصیل می شوند .
وی تعداد پزشكان متخصص جذب شده در دانشگاههای علوم پزشكی كشور را حدود یكهزار و 400 نفر اعلام كرد و گفت : همه این فارغ التحصیلان تعهد خدمت در وزارت بهداشت نداشته و در مجموعه هایی همچون نیروهای مسلح مشغول خدمت هستند .
مشكینی در بخش دیگری ازسخنانش به كمبود پزشكان متخصص در برخی از استانها اشاره كردو گفت بر اساس شاخص تعداد پزشك به جمعیت در استانهای سیستان و بلوچستان ،ایلام و هرمزگان كمبود پزشك متخصص داریم .
وی رشته های رادیولوژی جراحی مغز و اعصاب و ارتوپدی را از رشته هایی دانست كه از كمبود نیروی متخصص رنج می برند و در عین حال گفت بقیه استانها از شاخص مطلوبی در این زمینه برخوردار هستند .
وی با تاكید بر لزوم افزایش بهروری پزشكان متخصص بیان داشت : افزایش بهره وری و عملكرد از مهمترین برنامه های وزارت بهداشت است كه در سرلوحه كار این مجموعه قرار دارد .
مشكینی با اشاره به راه اندازی بانك اطلاعات پزشكان متخصص بیان داشت : در این بانك اطلاعات پزشكان از لحاظ شاخصهای جغرافیایی ، جمعیتی و رشته های تخصصی جمع اوری شده تا توزیع پزشكان متخصص به صورت عادلانه انجام شود .
وی توزیع عادلانه منابع و نیروهای متخصص را از اولویتهای اصلی حوزه سلامت دانست و اظهار داشت : ساماندهی نیروهای متخصص از اولویتهای برنامه پنجم است كه با پرداختهای ویژه و ارایه تسهیلات مناسب در صدد اجرایی كردن آن هستیم .
وی از راه اندازی بخشهای تخصصی داخلی جراحی اطفال بیهوشی ، زنان و زایمان در برخی از بیمارستانهای جدیدالتاسیس خبر داد و گفت :در 25 بیمارستان جدیدالتاسیس این بخشها ایجاد و راه اندازی شده است .
519/402
تاریخ انتشار: ۲ خرداد ۱۳۹۱ - ۱۶:۵۳
ساري – مدير گروه مديريت نيروي انساني بيمارستاني و تخصصي وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشكي ، ساماندهي پزشكان متخصص را از اولويت هاي وزارت بهداشت دانست و گفت : سالانه يك هزار و 700 تا يك هزار 800 پزشك متخصص در 25 رشته تربيت مي شوند .