منصور عبادی روز چهارشنبه با بیان این مطلب افزود: رویكرد جدید كمیته امداد ایجاد اشتغال مولد و پایدار و توانمند سازی خانوادههای تحت حمایت است.
وی، شناسایی و توسعه ظرفیتهای كسب و كار خانگی در جهت توسعه فرصتهای شغلی، ایجاد توازن بین مسئولیت خانوادگی و اشتغال اعضای خانوار، كاهش هزینههای تولید و خدمات برای حضور فعال و مستمر در بازار رقابت و افزایش بهرهوری سرمایه و صرفهجویی در هزینههای جانبی اشتغال رااز اهداف ایجاد مشاغل خانگی عنوان كرد.
عبادی یادآورشد: افزایش درآمد خانواده، ارتقا مدیریت كسب و كار خانگی از طریق پیوند با بنگاههای بالا دستی و با تشكلهای خوشهای، اتحادیهها، تعاونیها و صنوف و همچنین تسهیل مقررات مربوط به مشاغل خانگی از دیگر اهداف ایجاد مشاغل خانگی است.
سرپرست معاونت اشتغال و خودكفایی كمیته امداد امام خمینی (ره) استان زنجان افزود: پنج دستگاه اجرایی شامل صنعت، معدن و تجارت، جهاد كشاورزی، میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، فنی و حرفهای، فرهنگ و ارشاد اسلامی با هماهنگی اداره تعاون، كار و رفاه اجتماعی اقدام به صدور مجوز مشاغل خانگی میكنند.
وی گفت: بیش از 300 رشته شغلی مشمول قانون ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی در سطح كشور هستند.
عبادی همچنین با اشاره به نظارتهای كمیته امداد بر طرحهای ایجاد شده ادامه داد: نظارت بر اجرای طرحها در سه بازه زمانی قبل از اجرای طرح، حین اجرای طرح و پس از اجرای طرح صورت میگیرد.
وی همچنین با اشاره به اینكه سال گذشته اعتبار ابلاغی به كمیته امداد در بخش مشاغل خانگی 105 میلیارد و 750 میلیون ریال بود، اضافه كرد: این اعتبار معادل 50 درصد از اعتبارات اختصاص یافته به استان در این بخش بود.
عبادی با بیان اینكه سال گذشته پس از طی مراحل قانونی سه هزار پرونده بر اساس سهم شهرستان و بانكهای عامل به دبیرخانه اشتغال تحویل شد، افزود: از این تعداد دوهزار و 300 نفر موفق به اخذ تسهیلات شدند كه در همین راستا بیش از 90 درصد اعتبار ابلاغی در این بخش جذب شد.
سرپرست معاونت اشتغال و خودكفایی كمیته امداد امام خمینی (ره) استان زنجان با اشاره به مصوبه شورای عالی اشتغال و اعلام بانك مركزی كه بر این اساس مانده اعتبارات سال 90 در سال جاری قابل پرداخت است، افزود: با توجه به این موضوع اقدامات لازم در زمینه معرفی طرح ها به دبیرخانه كارگروه اشتغال صورت گرفته است و تا پایان خرداد ماه جاری مانده اعتبارات از محل مشاغل خانگی نیز جذب خواهد شد.
596/522
تاریخ انتشار: ۳ خرداد ۱۳۹۱ - ۰۸:۴۱
زنجان - سرپرست معاونت اشتغال و خودكفايي كميته امداد امام خميني (ره) استان زنجان گفت: سال گذشته بيش از 90 درصد اعتبارات در بخش مشاغل خانگي توسط كميته امداد استان زنجان جذب شد.