ابراز تمایلات جنسی و علاقه مندی به جنس موافق درحالی در كشورهای غربی از طرف نظام سیاسی دامنه زده می شود كه در بیش از 70 كشور جهان روابط همجنس گرایان ممنوع اعلام شده و در 9 كشور مجازات مرگ برای آن در نظر گرفته شده است.
بررسی پیش رو نشان می دهد كه كشورهای غربی در تلاش برای گسترش فرهنگی هستند كه حتی از نظر افراد عادی این كشورها مذموم و غیرقابل قبول است. در همین راستا دولتمردان و افراد دست اندركار برای تخریب چهره دینی به شگردهای حساب شده ای رو آورده اند. استفاده از شخصیت های سینمایی محبوب با هدف قراردادن جوانان، آرام آرام این شكاف را بین خانواده ها و فرزندان آنها به وجود آورده و به مرور از شدت قبح آن كاسته و درحال تبدیل كردن آن به امری عادی است.
اگرچه با فرافكنی بحث هایی مانند كسب آرای همجنسبازان دلیل حمایت نظام سیاسی عنوان می شود، اما از دست دادن رای غالب جمعیت جامعه كه آن را امری زشت می دانند نشان می دهد كه اهداف دیگری برای تروج همجنسبازی وجود داشته و یك ایدئولوژی شیطانی بر آن حاكم است.
سه محور بررسی شده در این گزارش اهداف پشت پرده كشورهای غربی به خصوص ایالات متحده آمریكا و انگلیس از حمایت همجنسگرایان را به خوبی نشان می دهد.
**ابزاری در دست سیاسیون غربی
---------------------------------------
بررسی اظهارات سیاستمداران غربی در باره حقوق همجنسبازان، نشان از استفاده از این گروه تنها برای اهداف سیاسی دارد. بار دیگر با نزدیك شدن به زمان برگزاری انتخابات ریاست جمهوری آمریكا در نوامبر سال جاری (آبان ماه) موضوع حقوق همجنسبازان به یكی از مسایل مورد مناقشه میان احزاب جمهوری خواه و دموكرات تبدیل شده است.
به تازگی باراك اوباما، در یك سنت شكنی و به عنوان اولین رییس جمهور آمریكا به طور علنی از ازدواج همجنسبازان حمایت كرد. به گفته اوباما همجنسگرایان باید امكان ازدواج با یكدیگر را داشته باشند!
به گزارش پایگاه اینترنتی 'صدای آمریكا'، باراك اوباما با اشاره به همجنسگرایان مساله تفرقه انگیزی را قبل از انتخابات ریاست جمهوری مطرح كرده است.
گفتنی است در نظرگرفتن حقوق شهروندی برای همجنسگرایان سبب خواهد شد تا محدودیت استخدام در ارتش و فعالیت های رسمی برای آنها از میان برود.
به تعبیر بسیاری از رسانه های بین المللی، این اقدام اوباما یك حركت پرخطر سیاسی قبل از مناظره های انتخاباتی است.
'جو بایدن' معاون رییس جمهوری آمریكا نیز در مصاحبه با شبكه خبری 'سی ان ان' حمایت از همجنسگرایان را یكی از سیاست های كاخ سفید عنوان كرد.
براساس گزارش 'موسسه ویلیایمز در دانشكده حقوق یو سی ال ای' آمریكا، تعداد همجنسگرایان مرد و زن، دوجنسگراها و یا تغییر جنسیت داده های ایالات متحده در سال 2011، 9 میلیون نفر (3.8 درصد) تخمین زده شده است.
به گفته صدای آمریكا، دموكرات ها معتقدند حمایت باراك اوباما از ازدواج همجنسگرایان در انتخابات ریاست جمهوری و كسب آرا این گروه به او كمك خواهد كرد.
همچنین به گزارش خبرگزاری رویترز، پس از اعلام حمایت باراك اوباما از ازدواج دگرباشان جنسی، موجی از حمایت های مالی ازسوی این گروه به سمت رییس جمهوری آمریكا سرازیر شده است.
به گفته دانا پرلمن یكی از حامیان مالی اوباما، در حال حاضر هر همجنسباز به دنبال انجام كاری برای اوباما است.
این درحالی است كه 'میت رامنی' رقیب اوباما و نامزد احتمالی حزب جمهوری خواه در انتخابات ریاست جمهوری آمریكا، علنا مخالفت خود با ازدواج همجنسگرایان را اعلام كرده است. ازسوی دیگر به اعتقاد برخی تحلیلگران، حمایت اوباما از همجنسگرایان احتمال پیروزی رامنی در انتخابات آینده را افزایش خواهد داد.
به نوشته صدای آمریكا و براساس جدیدترین نظرسنجی موسسه گالوپ 50 درصداز آمریكایی ها مخالف ازدواج زوج های همجنسگرا هستند.
پیش از این نیز هیلاری كلینتون، وزیر امور خارجه آمریكا در نشستی با همجنسبازان زن و مرد، ضمن ابراز خوشحالی، حمایت از همجنسگرایان را بخشی از سیاست خارجی آمریكا دانسته بود!
همچنین دولت انگلیس نیز در استفاده از همجنسبازان برای نیل به اهداف سیاسی خود از این قاعده مستثنی نبوده است.
به گزارش روزنامه ایندیپندنت، دولت انگلیس به رغم مخالفت های گسترده به دنبال رسمیت بخشیدن به ازدواج همجنسبازان تا سال 2015 میلادی است.
'دیوید كامرون' نخست وزیر انگلیس و رهبر حزب محافظه كار نیز از طرح ازدواج همجنسبازان حمایت كرده و این موضوع را نشانه ای از مدرن شدن حزب محافظه كار خوانده است.
وی پیشتر دولتهایی كه قوانین ضدهمجنسگرایی خود را اصلاح نمیكنند به قطع كمك های انگلیس تهدید كرده بود.
همچنین بان كی مون دبیر كل سازمان ملل متحد در دسامبر سال 2010 خواستار پایان دادن به جرم انگاری همجنسگرایی و تبعیض علیه همجنسبازان شد.
پیشتر نیز سوزان رایس، نماینده ایالات متحده آمریكا در سازمان ملل با دفاع از همجنسبازان مجازات همجنسگرایی را ممنوع اعلام كرده بود.
نفرت عمومی مردم از همجنسگرایی نشان می دهد كه باید اهداف دیگری فراتر از جلب رای آنها وجود داشته باشد. علیرغم اینكه در نظرسنجی ها این واقعیت اثبات شده است، اما بهانه جلب آرای همجنسبازان همواره برای توجیه حمایت از آنها وجود داشته است.
**عادی سازی از طریق سینما و تلویزیون
---------------------------------------------
اهداف سیاسی و فرهنگی تنها بخشی از تلاش غرب برای رواج همجنسگرایی در جهان است، زیرا غرب از طرقی دیگر نظیر ساخت و ستایش فیلم ها و سریال های با مضامین همجنسگرایی به فكر عادی سازی و رواج این امر در جوامع است.
به اعتقاد كارشناسان سینمایی، ترسیم جایگاه اجتماعی مناسب برای یك همجنسگرا، تصور زندگی شاد و بی دغدغه برای همجنسگرایان در فیلم ها، ستایش از بازیگران نقش های همجنسگرا و اهدا جوایز به آنان همگی در راستای عادی سازی و ترویج همجنسگرایی در جهان به خصوص در میان كودكان است.
سینمای هالیوود در طول سال های گذشته با اهدای جوایز به فیلم هایی با محوریت روابط همجنسگرایانه و تقدیر از بازیگران نقش های همجنسگرا با هدف عادی سازی این عمل مذموم قدم برداشته است. تنها یك بررسی اجمالی در پرونده اهدای جوایز در جشنواره های فیلم و سریال غرب واقعیت موضوع را به خوبی نشان می دهد.
فیلم سینمایی 'كوهستان بروك بك' ساخته 'آنگ لی' در سال 2005 كه در آن بازیگر نقش اول مرد به عنوان یك گاوچران همجنسباز ایفای نقش كرده است تاكنون برنده هشت جایزه اسكار، 78 جایزه بین المللی و 64 نامزدی جوایز مهم سینمایی شده است.
گفتنی است 'هیت لجر' بازیگر نقش اول این فیلم در سال 2008 به دلیل مصرف بیش از حد قرص های مسكن در سال 28 سالگی درگذشت.
فیلم 'فیلادلفیا' با بازی بازیگر مشهور هالیوود 'تام هنكس' در سال 1993 نیز موفق به دریافت جایزه اسكار بهترین بازیگر نقش اول مرد و خرس نقره ای جشنواره برلین شد. در این فیلم تام هنكس به عنوان یك كارمند همجنسگرا ایفای نقش می كند.
فیلم 'مرد تنها' محصول سال 2009 نیز حكایت زندگی یك استاد دانشگاه همجنسگرا است كه این فیلم نیز برنده جایزه بهترین بازیگر مرد از جشنواره ونیز و جایزه شیر طلایی برای كارگردانی فیلم شده است.
همچنین 'شان پن' بازیگر مطرح سینمای آمریكا نیز در فیلم 'میلك' به دلیل بازی در نقش یك همجنسگرا و مدافع حقوق همجنسگرایان جایزه گلدن گلوپ را دریافت كرد. در این فیلم یك مدافع حقوق همجنسگرایان با تظاهرات خیابانی به دنبال آزادی این گروه از افراد در جامعه است.
'جیم كری' از دیگر بازیگران سرشناس هالیوود نیز در فیلم 'دوستت دارم فیلیپ موریس' نقش یك زندانی را بازی می كند كه عاشق هم سلولی خود شده و در تلاش برای فرار از زندان به همراه وی است. این فیلم پرفروش ترین فیلم سال 2008 شد.
سریال آمریكایی در حال پخش 'خانواده مدرن' نیز از دیگر مصادیق پرستش همجنسگرایی در تلویزیون آمریكا است كه تاكنون برنده جوایز 'رامی' و 'گلدن گلوب' شده است. شخصیت های اصلی این فیلم متشكل از دو مرد همجنسگرا هستند كه در جامعه نیز از جایگاه خوبی برخوردارند.
استفاده از بازیگران ایرانی و عربی و نمایش و تقدیر از فیلم های همجنسگرایانه ساخته عوامل ایرانی مقیم آمریكا حربه دیگر هالیوود در راستای اسلام ستیزی و تخریب چهره كشورهای مسلمان است.
در سریال 'بی شرم' نیز شخصیت اصلی فیلم یك جوان عرب مسلمان است كه ضمن متاهل بودن به روابط همجنسگرایانه خود ادامه می دهد.
همچنین فیلم های 'بعدازظهر سگی'، 'بهترین از این نمی شه'، 'فرشته سیاهی'، 'تگزاس دریای شمال'، 'عشق بازی'، 'استخوانی'، 'خانواده كامل'، 'من هستم' نمونه هایی دیگر از فیلم و سریال در تاریخ هالیوود هستند كه موضوعات همجنسگرایانه دارند.
فیلم ها و سریال های یاد شده تنها گوشه ای از تلاش هالیوود برای ترویج همجنسگرایی است. هالیوود با ژانرهای داستانی و كمدی در راستای شكستن قبح همجنسگرایی قدم برداشته و با انتخاب شخصیت های موفق، نمایش روابط نامشروع، انتخابات نقش های همجنسگرا برای بازیگران مسلمان و عرب سعی در مبارزه با این عمل مذموم در جوامع مسلمان و تخریب بنیان خانواده در این جوامع دارد.
**اسلام ستیزی از طریق ترویج همجنسگرایی
---------------------------------------------------
شبكه بی بی سی فارسی در تازه ترین اقدام تبلیغاتی خود شهر لندن را بهشتی برای همجنسبازان ایرانی معرفی كرد. این بنگاه خبری در گزارش خود در تلاش برای به اصطلاح 'تابوشكنی همجنسبازی' در جهان بود. این گزارش وقیحانه لندن را بهشتی برای همجنسبازان ایرانی می داند.
حمایت رسانه های غربی به خصوص رسانه های فارسی زبان وابسته به غرب در حالی است كه همجنسگرایی نه تنها در ایران و كشورهای مسلمان عملی حرام و شنیع محسوب می شود بلكه در جهان نیز عملی مذموم و ناپسند به شمار می آید.
برگزاری مسابقات رقص و آواز 'یوروویژن' در جمهوری آذربایجان نیز نشان دیگری از تلاش غرب برای اشاعه فرهنگ غربی به ویژه همجنسگرایی در كشورهای مسلمان است. اجرای مسابقه یوروویژن در كشوری كه بیش از 90 درصد جمعیت آن مسلمان هستند و نیز درخواست مجوز برای رژه همجنسگرایان به عنوان بخشی از این مراسم، اعتراض شدید شهروندان باكویی را به همراه داشت.
به عقیده روحانیان آذربایجان این اقدام دولت باكو تنها با هدف تقویت ترویج بی بند و باری و تضعیف ارزش های اسلامی در این كشور است.
این مسابقه از 26 ماه مه (6 خرداد) آغاز شده است. تاكنون زمان دقیقی از برگزاری رژه همجنسگرایان در رسانه های آذربایجان منتشر نشده است. این درحالی است كه برخی از رسانه ها خبر از لغو این رژه داده اند.
به گزارش بی بی سی، برای برگزاری این مراسم در منطقه 'كریستال هال' چندین هزار نفر تنها برای سهولت دسترسی به این منطقه بی خانمان شده اند. به گفته یكی از ساكنان این منطقه، یوروویژن تنها برای برخی جشن است، اما برای وی واقعه ای دردناك است.
درحالیكه دولت آذربایجان به تبلیغات گسترده یوروویژن در شبكه های تلویزیونی اقدام كرده است، بسیاری از روحانیان برجسته و شهروندان باكویی در قالب اعلامیه و راهپیمایی به برگزاری این مراسم اعتراض كرده اند.
پژوهش**ف.ذ**1732**9123
تاریخ انتشار: ۸ خرداد ۱۳۹۱ - ۰۹:۴۲
گروه پژوهش هاي خبري - هاليوود و سياست خارجي آمريكا در خدمت ترويج همجنسبازي به بهانه آزادي و جلب آراي همجنسبازان قرار گرفته اند، ناچيز بودن هواداران همجنسبازي حتي در كشورهاي غربي نشان مي دهد برنامه گسترش فساد به بهانه راي و آزادي در دستور كار قرار گرفته است.