بندرعباس- معاون آبزي پروري اداره كل شيلات هرمزگان گفت: كارشناسان اين مركز براي اولين بار در كشور با موفقيت به بيوتكنيك تكثير سه گونه بچه ماهي دريايي دست يافتند.

علی كریمی روز چهارشنبه در گفت وگو باخبرگار ایرنا،اظهارداشت:تكثیر بچه ماهی از گونه های صبیتی، هامور وبه ویژه سوكلا درمركزتوسعه آبزیان كلاهی از توابع میناب طی امسال با موفقیت انجام شد.

وی با تشریح اهمیت این كار اظهار داشت: با كسب فناوری تكثیر ماهیان دریایی ، راه برای توسعه صنعت پرورش ماهی در قفس كه قبلا با مشكل تامین بچه ماهی مواجه بود، به ویژه این كه لارو مورد نیاز نیز از خارج وارد می شد ، هموار شده است.

معاون آبزی پرروری شیلات هرمزگان اضافه كرد: علاقه مندان به سرمایه گذاری می توانند با اتكا به تامین بچه ماهی در داخل كشور ، از این فرصت استفاده و از پتانسیل های موجود به نحو مطلوبی بهره بردراری كنند.

كریمی ادامه داد: بخشی از بچه ماهیان تولیدی با هدف تقویت و حفظ بازسازی ذخایر و همچنین طرح بازسازی ذخایر آسیب دیده از پدیده كشند قرمز، در زیستگاه های طبیعی در دریا رهاسازی خواهد شد و بخش دیگری به منظور پرورش در اختیار آبزی پروران برای پرورش در استخرهای خاكی و قفس های دریایی قرار خواهد گرفت.

هرمزگان از پتانسیل بالایی در زمینه تولید حداقل 90 هزارتن ماهی پرورشی در قفس برخوردار است.ك/3

512/668 /679