به گزارش ایرنا، واعظی چهارشنبه شب در جلسه شورای فرهنگ عمومی استان گلستان در سالن اجتماعات استانداری افزود: حضور مرتب و منظم مسوولان در جلسات موجب همدلی آنها در موضوعات فرهنگی استان ها می شود.
وی با اشاره به بودجه شورای فرهنگ عمومی كشور نیز یاداور شد: در سال 85 بودجه این شورا 10 میلیارد ریال بود و در این مدت تا سال 91 این مبلغ تغییر نكرده است.
به گفته وی، به دلیل حضور ائمه جمعه، استانداران و فرمانداران در شورای فرهنگ عمومی استان ها، مطالبه تخصیص اعتبار ویژه شورای فرهنگ عمومی استان ها معنا ندارد و دستگاه های اجرایی عضو شورا بودجه فرهنگی خود را در اختیار ادارات كل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ها قرار دهند تا این اداره نسبت به اجرای مصوبات شورای فرهنگ عمومی اقدام كند.
واعظی تاكید كرد: شورای فرهنگ عمومی شان سیاستگذاری، تصمیم گیری و نظارتی دارد و نباید وارد امور اجرایی شود.
وی یادآور شد: در آیین نامه شورای فرهنگ عمومی كشور پیش بینی شده است با هماهنگی
و همكاری استانداری بودجه لازم در اختیار شورای فرهنگ عمومی استان ها قرار گیرد.
دبیر شورای فرهنگ عمومی كشور با اشاره به تدوین سند چشم انداز این شورا گفت: شورای فرهنگ عمومی استان ها هم نسبت به تدوین این سند برای استان های خود اقدام كنند و در این سند راهكارهای خود برای ارتقای فرهنگی كشور چه در عرصه داخلی و چه خارجی را ارائه دهند.
آیت ا... نورمفیدی نماینده ولی فقیه در استان گلستان و رئیس شورا، قناعت استاندار و نایب رئیس شورای فرهنگ عمومی استان، جمشیدی معاون سیاسی و امنیتی استانداری، ائمه جمعه و فرمانداران شهرستان ها به عنوان رئیس و نایب رئیس شورای فرهنگ عمومی شهرستان ها در جلسه شورای فرهنگ عمومی استان گلستان حضور داشتند.
7464/601**1368**
تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۳۹۱ - ۲۲:۵۲
گرگان- 'منصور واعظي' دبير شوراي فرهنگ عمومي كشور از كوتاهي مسوولان استاني در برگزاري جلسات شوراي فرهنگ عمومي انتقاد كرد و گفت: كمتر از 30 درصد جلسات اين شورا در استان ها برگزار مي شود.