مهندس علی اكبر صفایی عصر امروز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: طی سه سال گذشته از قبل سفرهای استانی طرحهای عمرانی خوبی در جای جای هرمزگان از جمله غرب بندرعباس به بهره برداری رسیده و یا در شرف انجام می باشد.
وی گفت : حجم گسترده كارهای زیربنایی صورت گرفته در نقاط بندری این استان ضمن تغییر سیمای بنادر این استان به لحاظ جذابیت های گردشگری و سیاحتی ، روی اوری سرمایه گذاران داخلی و خارجی و افزایش سهم اورده ها ی اقتصادی را در این منطقه بدنبال داشته است .
مهندس صفایی افزود: طوری كه طی یك ماه گذشته 309میلیارد ریال از طریق شركتهای داخلی و 15میلیون دلار توسط یك شركت خارجی در منطقه ویژه اقتصادی بندر شهید رجایی سرمایه گذاری شده است .
وی توسعه زیر ساخت های بندری و ایجاد تسهیلات و تدوین قوانین تعرفه ای طی سالهای اخیر را عامل افزایش تقاضای سرمایه گذاری در منطقه ویژه اقتصادی بندر شهیدرجایی عنوان كرد.
وی گفت : بدنبال سرمایه گذاری309میلیارد ریالی سه شركت داخلی در منطقه ویژه اقتصادی شهید رجایی در یك ماه گذشته ،اعضای هیئت مدیره یك شركت ایرانی به همراه شركای خارجی خود اقدام به انعقاد قرداد سرمایه گذاری در این منطقه به میزان 15میلیون دلار كردند.
صفایی گفت : با اختصاص حدود 100هزار متر مربع اراضی و احداث پایانه ترانزیتی و صادراتی ،این شركت كالاهای تولیدی كشورهای اسیای میانه و قفقاز را از طریق بندرعباس به كشورهای خاور دور و شبه قاره ترانزیت می كند .
وی همچنین پیرامون اقدامات زیربنایی صورت گرفته در جهت جذب سرمایه گذاری در بنادر استان را به واگذاری 100 هزار متر مربع زمین در منطقه ویژه اقتصادی مجتمع بندری شهید رجایی بندرعباس به بخش خصوصی اشاره كرد.
مدیر كل بنادر و دریانوردی هرمزگان گفت : این زمینها برای ساخت و توسعه پایانه ترانزیتی و صادراتی این منطقه با 12 تا 15 میلیون دلار سرمایه گذاری به یك شركت ایرانی كه شركای خارجی دارد واگذار شد .
مهندس صفایی افزود : قرار است كالاهای تولیدی كشورهای آسیای میانه و قفقاز از مجتمع بندری شهید رجایی بندرعباس به كشورهای خاور دور و شبه قاره از جمله فیلیپین ، چین ، تایوان ، هند ، پاكستان و بنگلادش ترانزیت شود.
وی اظهار داشت :
بخش خصوصی پارسال شش قرارداد به ارزش یكهزار و540 میلیارد ریال سرمایه در منطقه ویژه اقتصادی مجنمع بندری شهید رجایی امضا كرد .
مدیر كل بنادر و دریانوردی هرمزگان موضوع این قرار دادها را ساخت مخازن نگهداری ، صادرات ، ترانزیت ، بانكرینگ ، احداث مركز شستشو و تعمیر كانتینر و ساخت كارخانه تصفیه شكر خام اعلام كرد.
صفایی گفت : امسال با بهره برداری از مرحله دوم طرح توسعه بندر شهید رجایی و افزایش 2 برابری ظرفیت عملیاتی بندر شهید رجایی ظرفیتهای لازم برای ایجاد صنایع جدید در پس كرانه های منطقه ویژه اقتصادی این بندر ایجاد می شود.
بندر شهید رجایی بندرعباس در سال 76 به عنوان منطقه ویژه اقتصادی بندری تعیین شد.
مجتمع بندری شهید رجایی در رهگذر شمال - جنوب قرار دارد و اقیانوس هند و خلیج فارس را از ایران به دریای خزر و سپس آسیای میانه ، روسیه و قفقاز متصل می كند.
60 درصد ترانزیت و 70 درصد صادرات و واردات كالای كشور از این مجتمع صورت می گیرد.
مجتمع بندری شهید رجایی بندرعباس بزرگترین مجتمع تخلیه و بارگیری كانتینری كشور است.ك/3
667
تاریخ انتشار: ۳ تیر ۱۳۹۱ - ۱۹:۵۵
بندرعباس - مديركل بنادر و دريانوردي استان هرمزگان گفت : توجه جدي دولت به زيرساخت هاي بندري موجبات افزايش سرمايه گذاري در نقاط مختلف اين استان بخصوص غرب بندرعباس طي چند سال اخير را مهيا كرده است .