'مهدی رفیعی محمدی' روز پنج شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: برای از بین بردن میكروبهای احتمالی گوشت قرمز، پس از خروج گوشت از كشتارگاه باید آن را 24 ساعت سرد و از مصرف نیم پز و خام گوشت قرمز خودداری كرد.
وی اضافه كرد: در این زمینه كارگروهی در فرمانداری تشكیل خواهد شد تا با نظارت بر كشتارگاه ها، گوشت قرمز بصورت خنك به بازار مصرف عرضه شود.
وی تاكید كرد: شهروندان هنگام خرید گوشت قرمز به مهر دامپزشكی روی گوشت توجه كنند.
وی با بیان اینكه بهترین راه مقابله با بیماری تب كریمه كنگو پیشگیری، آموزش و اطلاع رسانی است، افزود: در این راستا یك دوره كلاس آموزشی به مدت پنج روز با حضور سلاخان، قصابان و چوبداران و كلیه شاغلان كشتارگاه های دام استان برگزار شد.
وی افزود: دراین دوره آموزشی كارشناسان دامپزشكی توضیحاتی در رابطه با بیماری تب كریمه كنگو و چگونگی انتقال این بیماری ازدام و فرآورده خام دامی به انسان و رعایت نكات بهداشتی در جهت پیشگیری ارایه كرد.
وی اضافه كرد: دامپزشكی استان با همكاری مركز بهداشت، آموزشهایی نیز به صنوف مرتبط با فرآورده های خام دامی داده است و دو هزار پوستر و بروشور حاوی پیامهای آموزشی در حال توزیع در قصابی ها، كشتارگاه ها و مراكز مختلف سطح شهر است.
تب خونریزیدهنده كریمه كنگو یك بیماری حاد تب دار و خونریزی دهندهاست كه از طریق گزش كنه و یا تماس با خون، ترشحات، لاشه دام و انسان آلوده منتقل میشود.
این بیماری در فصول گرم سال از اواخر فروردین تا اواخر شهریورماه (زمان رشد و تكثیر كنهها) شیوع پیدا میكند.ك/3
/7404/ 380/
تاریخ انتشار: ۸ تیر ۱۳۹۱ - ۱۴:۳۵
قم ـ مديركل دامپزشكي قم به شهروندان توصيه كرد: براي جلوگيري از شيوع بيماري هاي مشترك بين انسان و حيوان بويژه بيماري تب كريمه كنگو، گوشت قرمز پس از خريد براي مدتي در يخچال نگهداري شود.