استان تهران - جانشين سازمان بسيج مستضعفين در ديدار صميمانه با جانبازان قطع نخاع آسايشگاه ثارالله گفت: انقلاب اسلامي بدون جانبازان معنا ندارد جانبازان هم بدون انقلاب مفهوم ندارد، ما مديون فداكاري و از خودگذشتگي شهدا و ايثارگران هستيم.

به گزارش خبرنگار ایرنا، 'سردار علی فضلی' در دیدار صمیمانه روز چهارشنبه با جانبازان قطع نخاع از ناحیه گردن و كمر، هشت سال دفاع مقدس در مركز توانبخشی جانبازان ثارالله افزود: این فضا مقدس‌تر از هر مكانی است كه شما كاركنان در خدمت

'شهدای زنده' هستید و خدا را شكرگزارم كه روزی من شد تا امروز در خدمت جانبازان عزیز باشم.

سردار فضلی در حاشیه این دیدار و در سخنانی كوتاه خطاب به جانبازان، گفت: این انقلاب روی وجود با ارزش جانبازان می چرخد جانبازان با تمام وجود و اخلاص كامل در این مسیر گام برداشتند و جانشان را در راه خدا تقدیم كردند تا اسلام، انقلاب و ولایت بماند.

وی افزود: فرهنگی را كه جانبازان خالقش بودند، خدا حفظ كرد و بیداری اسلامی كه اكنون شاهد ان هستیم حاصل این ایثارگران است.

سردار فضلی در ادامه بیان كرد: این عزیزان رسالت بزرگی را در ركاب امام راحل(ره) خلق كردند و خواستار حفظ و پایداری آرمان‌هایشان هستند و اگر گلایه و دغدغه‌ای دارند حق مسلم و طبیعی آنان است.

وی درادامه گفت: در دنیا انقلاب های بسیار صورت گرفته است ولی پس از مدتی آثار و بركات آن از بین رفته است ولی با وجود گذشت33 سال از انقلاب اوج محبت مردم برای قدرشناسی از جانبازان نمایانگر و سرازیر می شود.

وی در مورد حضور نسل جوان درصحنه انقلاب، افزود: سال گذشته 4 میلیون نفر از كربلای ایران در جبهه ها زیارت كردند كه از این تعداد 88 درصد از جوانانی بودند كه برای باراول به این مناطق می آمدند، بار اولی هایی كه نه پیروزی انقلاب، نه امام راحل(ره) و نه جنگ را دیده بودند.

وی در این دیدار با حضور بر بالین یكایك جانبازان به درددل های آنان گوش فرا داد و در انتها با تقدیم گل و تقدیرنامه از جانبازان دل جویی كرد.

جانبازان مركز ثارالله نیز با ابراز خوشحالی از این ملاقات، ضمن خوش آمدگویی به فرمانده هشت سال دفاع مقدس شان به یادآوری خاطرات دوران جنگ از سرداران و همرزمان شهید پرداختند و از دغدغه‌ها و مصائب خود و جامعه با سردار فضلی درمیان گذاشتند و از سردار فضلی خواستند تا پیگیر مشكلاتشان باشد.

در ابتدای این دیدار، رمضان علیزاده مدیر مركزتوانبخشی ثارالله گفت: این مجموع در سال 60 بر اساس نیاز دوران دفاع مقدس توسط سپاه پاسداران تاسیس شد تا این كه در سال 68 در اختیار بنیاد شهید قرار گرفت بعد از جنگ این مركز از 80 جانباز پرستاری ونگهداری می كرد كه 18 نفرشان براثر جراحات ناشی از جنگ به درجه رفیع شهادت رسیدند.

وی افزود: در حال حاضر تعداد 30 نفر جانباز در این مركز به صورت دائم و موقت بستری هستند كه گام هایی برای پروسه درمانی آنان انجام شده است.

علیزاده افزود: خوشبختانه جانبازان بعد از انجام درمان های لازم جراحات اولیه آنان رفع و با اراده الهی به زندگی عادی خود برگشتند به طوری كه پنج نفرشان به درجه پزشكی رسیدند كه یكی متخصص پزشكی هسته‌ای است كه در بیمارستان بقیه الله مشغول به كار است.

وی همچنین گفت: 13 نفر فوق‌لیسانس و 11 لیسانس و سه استاد دانشگاه در این جمع وجود دارد و افتخار ماست كه نوكری این عزیزان را می‌كنیم.

تهرام/1699/