ساري- سمينار ملي اختلالات عصبي ، عضلاني و اسكلتي با حضور متخصصان و پزشكان اورتوپدي و فيزيوتراپي به ميزباني دانشگاه علوم پزشكي بابل برگزار مي شود.

دكتر ' محمد تقی پور ' مسوول كمیته علمی سینار ملی اختلالات عصبی ، عضلانی و اسكلتی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت ارتقا علمی ، استفاده از تجارب و دستاورهای تحقیقاتی از مهمترین اهداف این سمینار دو روزه است كه قرار است روز چهارشنبه هفته جاری برگزار شود .

وی با بیان اینكه متخصصین مجرب این رشته پزشكی كشور در این سمینار دور هم گردهم می آیند، ادامه داد: باز آموزی متخصصین و همه افرادی كه در سامانه سالامت فعالیت می كنند ضروری است.

دكتر تقی پور كه استاد یار دانشگاه علوم پزشكی بابل است ، اظهار داشت: امروزه آگاه سازی به جامعه در خصوص شیوع بیماری اختلالات عصبی ، هضلانی و اسكلتی ضروری است.

وی به اهمیت پیشگری ، تشخیص و درمان این بیماری اشاره كرد و بیان داشت: بیماری اختلالات عصبی ، عضلانی و اسكلتی یكی از مهمتذرین عوامل ناتوانی انسان در دنیا است.

تقی پور با بیان اینكه این بیماری در زندگی شغل و روانی و اجتماعی تاثیر زیادی دارد ، اظهار داشت: بر اساس آمار ، بیماری اختلالات عصبی ، عضلانی و اسكلتی پس از بیماری قلبی در افراد 45 سال به بالا بیشترین شیوع را در جامعه دارد.

وی به شیوع روز افزون بیماری عصبی و عضلانی و اسكلتی اشاره كرد و بیان داشت: كمر درد یكی از اختلالات این بیماری است كه 80 تا 90 درصد مردم دنیا به نوعی دچار این مرض هستند.

تقی پور با بیان اینكه این بیماری تهدیدی جدی برای زندگی نیست ، گفت: ناتوانی انسان در این بیماری مهمترین مساله است.

مسوول كمیته علمی سمینار ملی اختلالات عصبی ، عضلانی و اسكلتی به تصادفات خودرویی و بروز بیماری اسكلتی در كشور اشاره كرد و گفت: تشخیص و درمان به موقع این بیماری بسیار حساس و مهم است.

بررسی مقایسه ای 'فعال شدن اتوماتیك' و 'فعال شدن ارادی' عضله عرضی شكم درافراد سالم و افراد مبتلالا به كمردرد غیر اختصاصی،مقایسه پدیده ی فلكشن ریلكسیشن در افراد سالم و بیماران گردن درد مزمن،الگوی تغییر یافته فعالیت عضلالات كمربند شانه ای در افراد مبتلا به گردن درد مزمن و مكانیسم های اثر بخشی منوال تراپی در درمان دردهای عضلالانی - اسكلتی از جمله عناوین مقالات مهم این سیمنار است.ك/3

2585/402