پرفسور'علی گرجی' روز چهارشنبه در حاشیه نخستین كنگره بین المللی جراحی مغز و اعصاب در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: صرع یكی از شایع ترین بیماریهای عصبی در ایران و جهان است كه مبتلایان به آن با عارضه های مختلف روبه رو هستند.
استاد دانشگاه مونستر آلمان اظهار داشت: چندین بار تشنج در روز و عوارض و تبعات مختلفی كه از طریق این بیماری برای مبتلایان حاصل می شود از جمله مشكلات بیماران صرعی است.
وی تاكید كرد: باید در زمینه تامین هزینه های درمان و جراحی بیماران مبتلا به صرع، چاره اندیشی اصولی از سوی وزارت بهداشت و سازمان های بیمه گر صورت گیرد.
مدیر مركز علوم و اعصاب بیمارستان رضوی مشهد و بیمارستان شفا در تهران افزود: هم اكنون حدود 70 درصد از بیماران مبتلا به صرع با دارو درمان می شوند اما 30 درصد مابقی نیازمند جراحی هستند.
گرجی با اشاره به راه اندازی بخش درمان بیماران صرعی در بیمارستان رضوی مشهد، گفت: تجهیزات و امكانات این بخش در كشور و خاورمیانه منحصر به فرد است و تاكنون 35 بیمار با تازه ترین روش های جراحی در این بخش درمان و مداوا شده اند.
وی اظهارداشت: در تازه ترین روشها، از طریق روشهای تشخیصی نظیر نوار مغز و فیلمبرداری، محل ضایعه شناسایی می شود و با استفاده از تكنیك های جدید جراحی، منطقه آسیب دیده خارج می گردد.
نخستین كنگره بین المللی جراحی مغز و اعصاب با حضور پزشكان متخصص این رشته از سراسر جهان از 21 تا 23 تیر ماه جاری در بیمارستان فوق تخصصی رضوی مشهد در حال برگزاری است./3
7487/664/330
تاریخ انتشار: ۲۱ تیر ۱۳۹۱ - ۱۴:۵۴
مشهد- دبير علمي نخستين كنگره بين المللي جراحي مغز و اعصاب گفت: فقدان پوشش بيمه اي، چالش بزرگ درمان يك ميليون بيمار مبتلا به صرع در كشور است.