به گزارش روز یكشنبه ایرنا به نقل از شبكه اطلاع رسانی نفت و انرژی، 'محسن خجسته مهر' تصریح كرد: بر اساس قانون بودجه سال جاری، وزارت نفت پس از ارزیابی شركت های متقاضی می تواند پروانه بازرگانی فرآورده های نفتی را برای فعالیت های این شركت ها صادر كند و این مهم نیازمند تنظیم بازار است.
معاون وزیر نفت در برنامهریزی و نظارت بر منابع هیدروكربوری گفت: تنظیم بازار با در نظر گرفتن تولیدهای داخل و زیرساخت های موجود به عهده وزارت نفت است و چنانچه بخش خصوصی متقاضی استفاده از این زیرساخت ها باشد، باید هزینه آنها را پرداخت كند.
وی در باره حمایت از ساخت داخل در صنعت نفت گفت: هم اكنون پیش پرداخت هایی برای انجام مناقصه ها، حسن انجام كار یا خرید تجهیزات از طریق بانك مركزی به وزارت نفت داده شده است.
به گفته وی، بر اساس قانون بودجه امسال، مالیات بر ارزش افزوده در زنجیره نفت و گاز تنها در پایان این زنجیره و از سوی شركت ملی پالایش و پخش گرفته می شود.
معاون وزیر نفت در برنامهریزی و نظارت بر منابع هیدروكربوری با تاكید بر این كه، مشكلی در تامین منابع مالی مورد نیاز پروژه های پارس جنوبی وجود ندارد، افزود: مكانیزم های مالی مختلفی برای تامین منابع مورد نیاز فازهای پارس جنوبی در دست اقدام است.
وی گفت: منابع قابل دسترس و مطمئنی برای توسعه فازهای پارس جنوبی بویژه فازهای 17 و 18، 15 و 16 و 12 كه در آستانه بهره برداری هستند، در نظر گرفته شده است.
خجسته مهر تاكید كرد: وزارت نفت مطمئن ترین بودجه را برای فازهای پارس جنوبی اختصاص خواهد داد؛ ضمن آن كه مهم ترین بخش از منابع داخلی كه از طریق بودجه سنواتی جذب می شود، در اختیار توسعه فازهای پارس جنوبی و نگهداشت میدان های مشترك برای تامین گاز مورد نیاز كشور قرار می گیرد.
وی بودجه مورد نیاز صنعت نفت در سال جاری را 50 میلیارد دلار اعلام و تصریح كرد: بخش عمده این میزان مربوط به پروژه های بخش بالادست صنعت نفت و توسعه میدان های مشترك است.
به گفته خجسته مهر، تا پایان سال94، 200 میلیارد دلار سرمایه گذاری در صنعت نفت باید انجام شود.
اقتصام**9189**1594
تاریخ انتشار: ۲۵ تیر ۱۳۹۱ - ۱۵:۰۵
تهران - معاون وزير نفت از اعطاي پروانه بازرگاني صدور فرآورده هاي نفتي براي شركت هاي خصوصي از سوي وزارت نفت خبر داد.