تهران- حضرت آيت الله خامنه اي گفتند: شعر علاوه بر اينكه ظرفي براي بيان احساس شاعرانه است بايد در خدمت ارزشها باشد و شاعر در عمل به وظيفه و مسئوليت خود، اين نعمت بزرگ الهي را در خدمت به دين، اخلاق، انقلاب و معرفت افزايي قرار دهد.

به گزارش ایرنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری، همزمان با سالروز ولادت كریم اهل بیت امام حسن مجتبی (ع)، تعدادی از استادان زبان و ادب فارسی و شاعران جوان با رهبر معظم انقلاب اسلامی دیدار كردندو

حضرت آیت الله خامنه ای در این دیدار با اشاره به اینكه كاروان شعر در كشور با سرعت، دقت و جهت گیری درست به پیش می رود خاطرنشان كردند: با استمرار این حركت، كشورِ عزیزِ ایران بار دیگر هدیه ای ارزشمند به تمدن و فرهنگ جهانی و خصوصاً این منطقه، اهدا خواهد كرد.

ایشان مضمون آفرینی و در پی آن، جوشش های ذوقی را در این زمینه ضروری دانسته و تصریح كردند: شعر می تواند به 'معرفت دینی و اخلاق مردم' و 'حركت انقلابی ملت' خدمت كند و این كار حتی با یك یا دو بیت شعر انقلابی،‌اخلاقی و معرفتی در یك غزل محقق می شود و تأثیر می گذارد.

حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به اهمیت سه ركن 'لفظ مناسب'، 'مضمون سازی و مضمون یابی' و 'احساسات لطیف شاعرانه' افزودند: قالب شعر نمی تواند نسبت به مسائل موجود كشور بی تفاوت باشد یا از آن صرف نظر كند.

رهبر انقلاب اسلامی ظلم بزرگ هسته ای در حق ایران و ترور دانشمندان را نمونه ای از واقعیات و مسائل موجود كشور برشمردند و تصریح كردند: جبهه استكبار با همه قدرتِ تبلیغاتی و تشكیلاتِ سیاسی خود و با خباثت تمام در مقابل ملت ایران ایستاده است و ملت ما هم مقاومت می كند و این حادثه ملی نباید از نظر شاعر متعهد دور بماند، چرا كه در مصاف حق و باطل نمی شود بدون موضع باقی ماند.

رهبر انقلاب اسلامی با یادآوری بی تفاوتی برخی مدعیان میهن دوستی نسبت به مسائل جنگ تحمیلی و اشغالگری دشمن خاطرنشان كردند: همین افراد، پوچ گرایی، اهمال گرایی و بی تعهدی به دین، اخلاق و مسائل اساسی كشور و انقلاب را تبلیغ می كنند در حالی كه هیچ واكنشی درباره تعهد به بیگانه و دشمن از خود نشان نمی دهند.

حضرت آیت الله خامنه ای در پایان توصیه كردند: كسانیكه در جبهه حق و معنویت، سرمایه هنری خود را خرج می كنند، دائم مراقب خود باشند و در مسیر حق استقامت به خرج دهند.

در ابتدای این دیدار تعدادی از شاعران، سروده های خود را با مضامین دینی، انقلابی، اجتماعی آیینی و بیداری اسلامی قرائت كردند.