به گزارش 'هلث'، مصرف روزانه این مواد به همراه انتخاب الگوی مناسب زندگی باعث میشود كه فرد با صرف انرژی كمتر در تمام امور روزانه از رابطه شخصی و اجتماعی گرفته تا كار و تحصیل موفقیت های بیشتری كسب كند
این مواد غذایی عبارتند از :
•انواع توت : ممكن است باور این موضوع كمی دشوار باشد كه خانواده توت باعث تقویت مغز می شوند . این گروه غذایی عبارتند از : توت سفید، شاهتوت، توت فرنگی و تمشك؛ این میوه های خوشمزه منبع غنی آنتوسیانین و پلی فنولیك هستند. مطالعات نشان میدهد كه پلی فنول ها یكی از مهمترین تركیبات هستند كه از پیری مغز جلوگیری میكنند. این مواد حاوی ویتامین C و اسید گامالینئولیك هستند. برخی كارشناسان انگور سیاه را نیز جزو این خانواده طبقه بندی می كنند. جالب است بدانید كه موز از افسردگی جلوگیری میكند.
•حداقل هفتهای دو بار ماهی مصرف كنید. در مورد فواید این ماده غذایی بارها شنیدهایم فقط كافی است بدانید این ماده غذایی از بروز آلزایمر، زوال عقل و سكته مغزی بهشدت جلوگیری میكند.
•چای سبز را جدی بگیرید؛ چای سبز حاوی آنتی اكسیدانهای قوی است. این ماده حافظه و مغز را تقویت می كند و مانع از بروز آلزایمر می شود. چای سبز توانایی تمركز را افزایش میدهد.
•شكلات تیره بخورید. این ماده خوراكی از اكسیداسیون مغز جلوگیری می كند و التهاب را كاهش می دهد. مجموع این دو فرآیند از بروز پیری مغز جلوگیری میكند.
•حداقل روزی یكبار آب انگور بنوشید. آب انگور حافظه كوتاه مدت را تقویت می كند و موجب حساسیت بیشتر گیرنده های مغز و در نهایت افزایش عملكرد شناختی میشود.
•روزی یك سیب میل كنید. مصرف روزانه یك سیب خطر ابتلا به آلزایمر را به صفر كاهش می دهد
•از سبزیجاتی با برگ سبز پررنگ استفاده كنید؛ به این ترتیب كمبود آهن بدن جبران شده و حافظه تقویت می شود.
•در رژیم غذایی خود از آووكادو استفاده كنید
•در هنگام طبخ غذا از زردچوبه استفاده كنید؛ این ادویه حاوی یك آنتی اكسیدان قوی به نام 'بیلی روبین' است كه از تخریب سلولهای عصبی جلوگیری می كند.
•روغن زیتون را در اولویت غذایی خود قرار دهید؛ تاثیر این ماده غذایی در سلامت جسم و روان به اثبات رسیده است.
علمی **1000**1544
تاریخ انتشار: ۱۷ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۶:۰۶
تهران – محققان تغذيه امروز مواد غذايي اي را كه موجب بهبود و تقويت عملكرد مغز ميشود و از پيري مغز جلوگيري ميكنند اعلام كردند