'حسن نوبخت گیكلو' عصر روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: هم اكنون حدود هشت هزار نفر بافنده فرش در پارس آباد فعالیت می كند كه از این تعداد سه هزار و 500 نفر شناسنامه دار شدند.
وی، اظهار كرد: تا كنون بیش از چهار هزار نفر از بافندگان فرش در این منطقه موفق به اخذ كارت مهارت فنی و حرفه ای شدند و یك هزار و 500نفر تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار گرفتند.
وی، از تصویب شش میلیارد ریال وام مشاغل خانگی برای بافندگان فرش این شهرستان خبر داد و ادامه داد: نزدیك 300بافنده ی فرش برای بهره مندی از تسهیلات به بانك های عامل معرفی شده است.
نوبخت، با اشاره به قابلیت ها و توانمندی های پارس آباد در زمینه ی تولید فرش دستباف، اضافه كرد: این شهرستان از نظر تولید فرش دستباف و نیز تابلوفرش های متنوع و نفیس درجایگاه ممتازی در سطح استان قرار دارد.
او، برگزاری كلاس های به بافی را از برنامه های مهم و اولویت دار این اتحادیه ذكر كرد و گفت: تا به حال 12دوره به بافی با هدف بالابردن سطح آگاهی و مهارت شغلی بافندگان، ارتقای كیفیت تولید، آشنایی صنعتگران با نحوه تعمیر و رفع عیوب فرش و بهداشت محیط در مناطق شهری و روستایی این شهرستان تشكیل شده كه با استقبال خوب بافندگان مواجه شده است.
وی، كارگاه 'اولتان' را از بزرگترین كارگاه های فرش بافی در سطح استان معرفی كرد و افزود: این كارگاه نزدیك 15سال پیش دایر شده است و در زمان حاضر بیش از یك هزار و 500نفر به صورت خانگی اشتغال دارند.
وی با بیان اینكه، كارگاه فرش بافی اولتان، از نظر تولید فرش نفیس در ابعاد و رج شمار 90، در سطح استان اردبیل پیشتاز است، ادامه داد: به طور میانگین هرسال 750 متر مربع فرش دستباف در این كارگاه تولید می شود.
شهرستان پارس آباد مغان در شمال استان اردبیل و مجاورت جمهوری آذربایجان واقع است.
7121/530
تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۷:۳۹
پارس آباد مغان، اردبيل - نائب رئيس اتحاديه صنف توليد كنندگان فرش دستباف استان اردبيل گفت: سالانه به طور متوسط 15هزار متر مربع فرش دستباف در شهرستان پارس آباد توليد مي شود.