به گزارش روز دوشنبه ایرنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشكی شهید صدوقی یزد ،یوسف نقیایی افزود:همچنین مصرف این نوشیدنی در دوره بارداری و شیردهی طبق نظر و توصیه پزشك و با احتیاط مصرف شود.
وی اظهار داشت: چای سبز همانند چای و سایر نوشیدنیها در گروه متفرقه قرار میگیرد و مقدار انرژی آن بسیار ناچیز و به مقدار یك كیلوكالری است.
مدیرگروه تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشكی شهید صدوقی یزد با بیان اینكه چای سبز بسیاری از تركیبات چای سیاه از جمله كافئین بالا، تاننها، تئوبورومین، اسیدگالیك و غیره را داراست، افزود:مهمترین ماده موثر در چای سبز ،كاتچین است كه یك آنتی اكسیدان بسیار قوی و موثر در پیشگیری از بروز سرطانها و آسیبهای قلبی عروقی است .
نقیایی اضافه كرد: چای سبز همچنین دارای پلی فلولهای فراوان بوده كه علاوه بر خواص آنتی اكسیدان، خاصیت آنتی باكتریال و ضد عفونت هم دارد.
این كارشناس تغذیه با بیان اینكه چای سبز حاوی فلوئور بالا میباشد كه نقش مهمی در پیشگیری از پوسیدگی دندان ایفا میكند، ادامه داد: این نوشیدنی حاوی موادی است كه منجر به فعال شدن آنزیم لیپاز شده و این امر به كاهش تری گلیسیرین كمك میكند.
وی خاطرنشان كرد: این نوشیدنی همچنین حاوی موادی است كه منجر به كاهش مرگ سلولی ارگانهای مهم مانند قلب و سایر خواص آن شامل كاهش كلسترول خون، كاهش فشار خون، قند خون و پیشگیری ناگهانی از افزایش قندخون و افزایش ایمنی بدن میشود. ك/1
7546/1968
تاریخ انتشار: ۶ شهریور ۱۳۹۱ - ۱۳:۰۱
يزد- مديرگروه تغذيه معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي شهيد صدوقي يزد گفت: افرادي كه داروهاي ضدانعقاد مثل وارفارين استفاده ميكنند و يا افرادي كه عادت به مصرف آسپرين دارند بايد از مصرف نوشيدن چاي سبز خودداري كنند.