'ابراهیم اصغری' روز سه شنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا با بیان اینكه مدیریت جدید سینما، حمایت از آثار حوزه دفاع مقدس را در اولویتهای خود قرار داده است، افزود: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در زمان تولید و اكران فیلم 'شور شیرین' از ما حمایت كرد اما برای رسیدن به شرایط ایدهآل در اكران نیاز به همت جمعی است.
وی ادامه داد: سینمای دفاع مقدس در دو دهه اخیر فراز و نشیبهای بسیاری را از سر گذارنده و در اكران نیز دچار مشكلاتی بوده است اما این موضوع بدین معنا نیست كه مردم طالب فیلم های دفاع مقدس نیستند و یا این آثار چیزی برای ارائه به نسل امروز ندارند.
وی فاصله گرفتن مخاطبین از سینما را عامل اصلی كمفروغ شدن آثار سینمایی در اكران دانست و ادامه داد: تنها حدود 10 درصد از مردم به سینما میروند و 90 درصد از آنها به دلیل دسترسی نداشتن به سالنهای سینما و دلایل مختلف مانند مطابقت نداشتن آثار با سلیقه و ذائقهشان به سینما نمیروند.
تهیهكننده فیلم 'به كبودی یاس' تاكید كرد: مدیریت تولید فیلمها توسط مدیران فرهنگی و انتخاب آثار برای اكران براساس میزان فروش آنها در گیشه مقوله ثابتی نیست چرا كه موفقیت تجاری یك فیلم در اكران دلیل بر موفقیت كامل یك اثر سینمایی نیست.
اصغری گفت: برای آنكه بتوانیم رونق گیشههای سینما را به عنوان داوری عادل به شمار آوریم در ابتدای امر باید مخاطبان را به سینما بازگردانیم و سپس با ایجاد شرایط اكران مناسب آثار به خصوص فیلمهای ارزشی و آثار حوزه دفاع مقدس درباره فروش آنها قضاوت كنیم.
تهیه كننده فیلم 'شب حورا' درباره اهمیت تولید و اكران آثار حوزه دفاع مقدس گفت: برخی از فیلمها فقط برای روشن ماندن چراغ سینما و ایجاد رونق در گیشهها اكران میشوند اما درباره ضرورت تولید و اكران آثار سینمای دفاع مقدس باید بر اساس اهمیت و اولویت بیان مفاهیم این حوزه در جامعه تصمیمگیری شود.
تهیهكننده فیلم 'پنجشنبه آخر ماه' با مقایسه آثار سینمای دفاع مقدس با كتب تخصصی و مرجع، بیان كرد: در بازار كتاب، برخی از آثار پرفروش هستند و همواره خواهان دارند، در مقابل آثاری نیز در حوزه تخصصی با تیراژ و مخاطب محدودتری منتشر میشوند اما همیشه به عنوان مرجع و منبع مطرح هستند.
وی افزود: آثار سینمای دفاع مقدس مانند این كتب تخصصی، مرجع و سند تاریخی محسوب میشوند و اگر به آینده سینمای كشور و انقلاب اسلامی با افق بازتری توجه كنیم مسلما ساخت این فیلمها و اكران و ماندگاریشان بیشتر مورد توجه قرار خواهد گرفت.
اصغری درباره برگزاری جشنواره مقاومت و دفاع مقدس گفت: یك جشنواره موضوعی مانند جشنواره دفاع مقدس باید فارغ از پزهای روشنفكری و انتقادهای مخاطب پسند كه در برخی جشنوارهها شاهدش هستیم، اولویت اصلی خود را در داوری آثار به انعكاس حقایق تاریخی و بیان ارزشهای هشت سال دفاع مقدس در فیلمها اختصاص دهد.
فراهنگ*6065**1588
تاریخ انتشار: ۱۴ شهریور ۱۳۹۱ - ۰۹:۱۸
تهران- تهيه كننده فيلم 'شور شيرين' گفت: آثار ارزشي سينماي دفاع مقدس در واقع مرجع و سند تاريخي هستند و بايد از اين منظر در توليد و اكران مورد حمايت مسوولان قرار بگيرند.