به گزارش ایرنا، 'جان احمد آقایی' عصر روز یكشنبه در این نشست افزود: چنانچه این رسالت از سوی والدین و مربیان به درستی انجام بگیرد كج اندیشی و ناهنجاری های فرزندان كمتر در جامعه بروز می كند.
وی با بیان اینكه جرم پدیده ای انسانی، اجتماعی است كه آثار منفی آن به خود افراد جامعه بر می گردد، اظهار كرد: با ارتكاب جرم كل جامعه خسران دیده كه علاوه بر شهروندان خود بزه كار نیز از آن زیان خواهد دید.
آقایی گفت: در كشوری زندگی می كنیم كه حاكمیت آن الهی و دینی می باشد و قانون در آن از اهمیت بسیاری برخوردار بوده و تمامی قوانین آن بر اساس قانون اساسی تشریح شده است.
وی اظهار كرد: در قانون اساسی كه در راس آن ولایت فقیه بوده تكالیف و وظایف ملت در مقابل حاكمیت و همچنین تكالیف حاكمیت در مقابل ملت به خوبی ترسیم شده است.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری كل گیلان گفت: در قانون اساسی تمام قوای سه گانه از استقلال لازم در حوزه كاری خود برخوردار بوده كه موجب تسریع در امور شده است.
آقایی اضافه كرد: قوه قضائیه نیز به عنوان یكی از قوای سه گانه مستقل بوده و پشتیبان محكمی برای حفظ حقوق فردی و اجتماعی تمامی شهروندان به شمار می رود.
وی گفت: هر شهروند ایرانی در هر كجای كشور به هر آئینی كه باشد از حمایت ها و پشتیبانی های دستگاه قضایی در جهت حفظ حقوق فردی و اجتماعی برخوردار است.
آقایی، جرم را پدیده ای نامبارك دانست كه حمله آن به سوی همه شهروندان بوده و كسی نمی تواند از آن در امان باشد.
وی افزود: امروز می بینیم بشر در زمینه های مختلف موفقیت های مختلفی را به دست آورده اما با وجود آن باز شاهد بزهكاری های مختلف در جوامع هستیم.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری كل گیلان یادآور شد: بشر امروز بحث اخلاق را فراموش كرده و علت اصلی انحطاط بشر در برخی از مسائل عدم عمل به اخلاق است.
آقایی با بیان اینكه مقید بودن به اخلاق موجب خواهد شد تا هرگز تخریب نشویم و قلمرو خود را بهتر بشناسیم، افزود: امروز شاهدیم بیشترین میزان جرم در كشورهای توسعه یافته است كه ادعای پیروزی و علم می كنند.
وی اظهار كرد: در این كشورها بنیان خانواده معنایی نداشته و تنها در عرصه اقتصادی موفق بوده اند و به اخلاقیات توجه ندارند.
وی گفت: جرم شناسان در این كشورها امروز به این نتیجه رسیده اند كه باید به كلیسا و آموزه های دینی خود توجه بیشتری داشته باشند.
آقایی تصریح كرد: جرم به عنوان پدیده ای زشت در همه زمانها و در تمامی ادیان و مذاهب وجود داشته و پیشگیری از آن در سایه توجه به اخلاقیات بسیار موثر بوده است.
وی با بیان اینكه برای پیشگیری از جرم نیاز است تا با یك فرهنگ سازی مناسب در جهت شناسایی عوامل بروز آن تلاش كنیم، اظهار كرد: شناسایی عوامل بروز جرم نیز در جامعه تنها بر عهده قوه قضائیه نیست و این امر به مشاركت همه نهادها و دستگاها نیازمند است.
آقایی اظهار كرد: در این خصوص باید سایر قوا با قوه قضائیه مشاركت داشته باشند و در كنار این قوه در جهت شناسایی عوامل و پیشگیری از بروز جرم گام بردارند.
وی گفت: شورای پیشگیری از وقوع جرم نیز در سایه همفكری و تلاش اعضای آن می تواند در پیشگیری از جرم و شناسایی عوامل آن نقش بسیار موثری داشته باشد.
آقایی از تمامی اعضای این شورا در شهرستان آستانه اشرفیه خواست به منظور پیشبرد اهداف این شورا همكاری و مشاركت لازم را داشته باشند.
به گزارش خبرنگار ایرنا، اولین جلسه شورای شهرستانی پیشگیری از جرم شهرستان آستانه اشرفیه با حضور جمعی از مسئولین ادارات و نهادها در فرمانداری این شهر برگزار شد. ك/2
7287/ 603
تاریخ انتشار: ۲۰ شهریور ۱۳۹۱ - ۱۰:۱۳
آستانه - معاون اجتماعي و پيشگيري از وقوع جرم دادگستري كل گيلان در اولين نشست شوراي پيشگيري از وقوع جرم آستانه اشرفيه گفت: والدين و مربيان نقش اساسي و اوليه در پيشگيري از وقوع جرم در جامعه بر عهده دارند.