دهلي نو - هند به آمريكا در مورد عواقب وخيم عملكرد مبتذل سايت هاي اينترنتي اجتماعي مستقر در آن كشور هشدار داده و تصريح كرد، گردانندگان اينگونه سايتها مي توانند مطابق قوانين كيفري هند مجازات شوند.

به گزارش ایرنا، هند اخیرا از انتشار مطالب مبتذل و تحریك آمیز در سایت هایی اینترنتی اجتماعی چون 'فیس بوك'، 'گوگل' و 'توییتر' نگران شد و احساس می كند كه عده ای از افراد شرور از این سایت ها برای ایجاد تفرقه و تنفر بین اقوام مختلف در هند سوء استفاده می كنند.

روزنامه هندی 'تریبیون'روز سه شنبه در گزارشی در این خصوص به نقل از منایع مطلع نوشت: هند به آمریكا گفته است كه شركت های گرداننده سایت های اینترنتی اجتماعی مستقر در آمریكا باید از قوانین هند پیروی كنند و آنها می توانند مطابق قوانین هند نیز مجازات شوند.

منابع مطلع گفتند كه یك طرح سه بعدی به منظور مقابله با استفاده نادرست از اینترنت و سایت های اجتماعی چون توییتر و فیس بوك و بلاگ های شخصی تهیه شده است و در آینده نزدیك به مورد اجرا گذاشته خواهد شد.

دولت هند همچنین به مقامات آمریكایی گفته است شركت های اینترنتی مستقر در خاك این كشور می توانند مطابق بند 153 قانون كیفری هند مجازات شوند.

اكثر سایت های اینترنتی چون گوگل، فیس بوك، توییتر و یاهو در آمریكا مستقر هستند.

به آمریكا گفته شده است كه نه تنها صفحه های زشت باید مسدود شوند بلكه محتوای آنها باید برداشته شوند چون برخی از تصاویر مبتذل و از نظر فرهنگی غیرقابل قبول می باشند.

به گزارش ایرنا، وزیر كشور هند اخیرا در یك كنفرانس مطبوعاتی در دهلی نو گفته بود: شركت های آمریكایی قبلا همكاری نمی كردند ولی آنها اكنون همكاری را آغاز كرده اند.

طرح سه بعدی برای جلوگیری از استفاده نادرست از اینترنت در طول نشست سه روزه مدیران كل پلیس در دهلی نو كه هفته جاری برگزارشد مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.

بعد اول پذیرش، این واقعیت است كه نمی توان میلیاردها مورد ابراز نظر را توسط هندی ها بلافاصله بررسی و از دسترسی به آنها جلوگیری كرد.

بنابراین شناسایی و دستگیری افرادی كه به طور دوره ای مطالبی را در سایت های اجتماعی به منظور ایجاد نفاق و تنفر بین اقوام مختلف می گذارند ضروری می باشد.

این طرح همچنین شهروندان را به گزارش مطالب مبتذل به پلیس بدون افشای هویت خود تشویق می كند و اینكه آنان از ابراز نظر در مورد اینگونه مطالب حتی به منظور تقبیح آنها خودداری كنند.

هر یك از ایالت ها در آینده نزدیك دارای یك كلانتری متخصص اینترنت به منظور مقابله با اینگونه جرایم خواهد شد. درطرح موسوم به سه بعدی همچنین به پرسنل پلیس آموزش های ویژه ای برای مقابله با این خطر با همكاری متخصصان گروه عكس العمل اضطراری رایانه ای داده خواهد شد.

آساق ** 2164** 589**2047**