كاشان-شاعر معاصر كاشاني گفت: استاد شهريار شاعري اهل تخيلات دروغين نبود بلكه عاشقي صادق بود.

استاد 'سید علی اصغر صائم كاشانی'، روز دوشنبه در گفت و گوی اختصاصی با ایرنا اظهارداشت: شهریار یكی از صادق ترین شاعران معاصر ایران به حساب می آید كه در جای جای اشعار او بیان صادقانه عشق به تصویر كشیده شده است.

وی افزود: آنچه بر زبان این شاعر والامقام جاری می شد نشات گرفته از عشقی پاك و آسمانی بود.

وی تاكید كرد: شهریار عشق مجازی را پلی برای دست یابی به عشق حقیقی ساخته و براین اساس شاعری عارف بود و در بین استادان سخن معاصر حرف اول را می زد.

این شاعر معاصر كاشانی، با اشاره به اشعار آیینی شهریار، تصریح كرد: مدح مولای عارفان حضرت امام علی(ع) نمونه ای از سروده های اوست كه نه تنها در جرگه شاعران پارسی گوی بی بدیل است بلكه این سروده او را در غزل سرایی نیز سرآمد اقران قرار داده است.

استاد صائم كاشانی خاطرنشان كرد: هیچ شاعری نتوانسته مانند شهریار درباره امیرالمومنین(ع) این گونه داد سخن بدهد.

وی یادآور شد: 'شب و علی' كه مثنوی بلندی در وصف حضرت علی(ع) بوده و با ظرافت خاص و در اوج انسجام و استحكام شعری سروده شده، مصداق بارز این ادعاست.

این شاعر معاصر كاشانی اظهار داشت: استاد شهریار یكی از غزل سرایان به نام و برجسته كشور بود كه توانست بسیار قوی و تاثیرگذار شعر فارسی را به نمایش بگذارد.

'سید محمدحسین بهجت تبریزی' متخلص به شهریار شاعر پارسی‌گوی آذری‌زبان در سال 1286 هجری شمسی در روستای 'خشكناب' در بخش 'قره‌چمن' آذربایجان متولد شد.

او تحصیلات خود را در مدرسه های 'متحده' و 'فیوضات' و متوسطه تبریز و 'دارالفنون' تهران گذراند و وارد دانشكده طب شد.

سرگذشت عشق آتشین و ناكام او كه به ترك تحصیل وی از رشته پزشكی در سال آخر منجر شد مسیر زندگی او را عوض كرد و تحولات درونی او را به اوج معنوی ویژه‌ای كشانید و به اشعارش شور و حالی دیگر بخشید.

وی سرانجام پس از هشتاد و سه سال زندگی شاعرانه پربار در 27 شهریور ماه 1367 هجری شمسی درگذشت و بنا به وصیت خود در مقبره الشعرای تبریز به خاك سپرده شد.

شادروان سید محمد حسین بهجت تبریزی متخلص به شهریار از غزل سرایان برجسته معاصر است كه روز بزرگداشت او به نام روز شعر و ادب فارسی نامگذاری شده است.

7428/562