به گزارش خبرنگار ایرنا، فرمانده ناوگان شمال روز چهارشنبه در این مراسم با گرامیداشت یاد و خاطره شهید نامجوی و بزرگانی چون شهید كلاهدوز ، فكوری، جهان آرا و قدردانی از بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس گیلان، معرفی این شهدا به نسل های آینده را درسی از تاریخ دانست.
امیر دریادار ' خرداد حكیمی ' اظهار كرد: رژیم بعثی در ابتدای انقلاب تصور كرد كه می تواند با ضعفی كه به صورت مقطعی در ارتش بوجود آمده، به راحتی ایران را تسخیر كند.
وی ادامه داد: از آنجا كه بدنه ارتش از ملت بود؛ سردارانی چون شهید نامجو توانستند ارتش را مجدداً منسجم و با كمك نیروهای مردمی سپاه و بسیج مقابل دشمن ایستادگی كنند .
در ادامه مراسم 'سید مهدی نامجوی ' فرزند سرلشكر شهید در سخنانی با قدردانی از بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس گیلان و نیروی دریایی گفت: شناخت خواص اولیاء خدا از طریق آثار و فیلم های تهیه شده از شهدا میسر است.
وی با اشاره به اینكه شهید موسی نامجوی از سال 1340 استاد دانشگاه و عضو هیات علمی دانشكده افسری بود، خاطرنشان كرد: ایشان دانشجویان مستعد و با اخلاق را برای كادر ارتش انتخاب می كردند.
وی با اشاره به اعتماد حضرت امام(ره) به شهید نامجوی و مشورت گرفتن ایشان در خصوص مسائل نظامی ادامه داد: شهید نامجو فصل مشترك ارتش و سپاه بود.
وی افزود: استان گیلان و شهر انزلی كمتر رنگ و بوی شهید نامجو را داشت ولی امیدوارم با نمادها، تندیس ها و آثار شهید، ایشان بیشتر در موطن خود شناسانده شود.
در این مراسم كه با حضور فرمانده ناوگان شمال، مدیركل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس گیلان و یاران شهید نامجوی برگزار شد؛ از خانواده شهید نامجو با اهدای لوح، تقدیر بعمل آمد.
در خاتمه مراسم ، فیلمی از زندگی نامه شهید امیر سرلشكر سید موسی نامجوی با عنوان ' بر آستان نجابت دریا' ساخته الله كرم رضایی زاده و تهیه شده در اداره كل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس گیلان رونمایی و به نمایش در آمد.
شهید سرتیپ موسی نامجو در سال 1317 در بندر انزلی به دنیا آمد و پس از گذراندن تحصیلات ابتدایی و متوسطه به تحصیل در دانشكده افسری ادامه داد.
وی از سال 1350 فعالیت های سیاسی خود را در ارتش شروع كرد به گونه ای كه اگر انقلاب نمی شد، اعدامش حتمی بود. با پیروزی انقلاب اسلامی زندگی خود را وقف انقلاب كرد.
پس از پیروزی انقلاب اسلامی در مسئولیت هایی چون عضو هیئت علمی و فرماندهی دانشكده افسری و همچنین در دوره ریاست جمهوری شهید رجائی در تاریخ 26 شهریور 1360 به سمت وزیر دفاع منصوب شد.
شهید نامجوی سرانجام در شامگاه هفتم مهرماه 1360 در حادثه هواپیمایی C130 به دیدار معبود شتافت و به آرزوی دیرینه اش نائل آمد.ك/2
620/695
تاریخ انتشار: ۵ مهر ۱۳۹۱ - ۱۴:۱۱
بندرانزلي - مراسم پاسداشت امير سرلشكر شهيد سيد موسي نامجوي وزير دفاع دولت شهيد رجايي در سالن اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي بندرانزلي برگزار شد.