به گزارش روز شنبه خبرنگار ایرنا به نقل از روابط عمومی شركت ملی حفاری ایران، دبیر نظام مشاركت این شركت در آیین قدردانی از پیشنهاد دهندگان برتر شركت گفت: با توجه به خرابی مكرر ساعت كارهای مكانیكی نصب شده بر روی ماشین آلات دستگاه های حفاری، طرح ساخت این ساعت توسط مهندس عبدالله كلانتر از متخصصان خدمات فنی حفاری ارایه شد كه پس از بررسی كارشناسی به عنوان یك طرح قابل اجرا در كار گروه نظام مشاركت مورد تصویب قرار گرفت.
علی نجفی افزود: به دلیل اهمیت نگهداری و تعمیرات دوره ای ماشین آلات و تجهیزات دستگاه های حفاری ساخت ساعت كار دیجیتال با طراحی جدید انجام شد.
وی اظهار كرد: این ساعت با كیفیت و قابلیت های بیشتر در مقایسه با نوع خارجی ساخته شده كه از جمله امكان نشان دادن ساعت كار موتور و دور موتور در دقیقه به صورت لحظه ای است و ساعت طوری طراحی شده كه در صورت بروز نقص فنی و خرابی، اطلاعات آن ضبط شده و حذف نمی شود و به آسانی قابل دسترسی و انتقال روی دستگاه جدید است.
نجفی با اشاره به این كه ساخت هر دستگاه ساعت كار دیجیتال دو میلیون ریال هزینه در بردارد درحالی كه استفاده از ساعت های قبلی 24 میلیون ریال هزینه داشت. گفت: با تولید انبوه این دستگاه ها، دیگر نیازی به تامین آن از خارج نیست و قیمت مناسب و پشتیبانی خدمات در داخل كشور از دیگر مزیت های این ساعت ها محسوب می شود. ك/1
7162/641
تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۳۹۱ - ۱۳:۵۷
اهواز- يكي از كاركنان مبتكر شركت ملي حفاري ايران براي اولين بار در كشور، موفق به طراحي و ساخت ساعت كار ديجيتال جهت نصب بر ماشين آلات دستگاه هاي حفاري شد.