به گزارش پژوهشگاه فناوری های نوین علوم زیستی ابن سینا - جهاد دانشگاهی، دكتر'علی آذین ' افزود : زنان بیشتر از مردان به بیماری های آمیزشی مبتلا می شوند این در حالی است كه تشخیص بیماری های آمیزشی در زنان مشكل تر است زیرا عفونت اولیه ممكن است بدون علامت باشد.
وی ادامه داد: تشخیص ندادن بیماری های آمیزشی در زنان منجر به عوارض بعدی مانند بیماری های التهابی لگن، ناباروری، مرگ و میر و سرطان دهانه رحم می شود.
آذین خاطرنشان كرد كه عفونت های منتقل شده از راه جنسی یا STI موجب بیماری های عفونی می شود و این بیماری ها در تماس جنسی از فردی به فرد دیگر منتقل می شوند و ممكن است عامل اولیه آنها ویروس، باكتری یا انگل باشد .
وی از افزایش ابتلا به بیماری های آمیزشی در دنیا خبر داد و افزود: با توجه به مسری بودن این بیماری ها، مراجعه نكردن بیمار برای تشخیص و درمان ناقص این بیماری ها ممكن است به عوارض بعدی مانند سرطان دستگاه های تولید مثل و كبد، ناباروری، سقط جنین، حاملگی خارج رحمی، ناهنجاری های مادرزادی، كوری و مرگ نوزاد، عفونت های نوزادان و شیرخواران، پیامدهای روانی و اجتماعی و حتی مرگ منجر شود.
وی یادآور شد كه قرص های پیشگیری از بارداری، دهانه رحم را در مقابل میكروب ها نفوذ ناپذیر می كند و در نتیجه عامل مهمی در پیشگیری از ابتلا به عفونت محسوب می شود.
این عضو تیم تخصصی مركز فوق تخصصی درمان ناباروری و سقط مكرر ابن سینا خاطرنشان كرد : تشخیص صحیح و سریع، درمان موثر و كامل، آموزش در زمینه پیشگیری و كاهش خطرو درمان به موقع از اصولی است كه می تواند باعث كنترل و درمان بیماری های آمیزشی شود.
علمی (1)**1354**1581
تاریخ انتشار: ۶ آبان ۱۳۹۱ - ۱۱:۳۹
تهران - مسئول كلينيك سلامت جنسي مركز فوق تخصصي درمان ناباروري و سقط مكرر ابن سينا گفت:تشخيص دير هنگام ودرمان ناقص عفونت هاي مسري آميزشي مي تواند به عوارض جدي همچون ناباروري و سرطان منجر شود.