سمنان - رئيس اداره آموزش و ترويج و مشاركتهاي مردمي منابع طبيعي و آبخيزداري استان سمنان گفت: سطح آگاهي، فرهنگ و مشاركت مردم براي حفاظت از عرصه هاي منابع طبيعي ارتقا يافته است.

'اكرم میرحاج' روز چهارشنبه در گفت و گویی از اجرای برنامه های ترویجی در مدارس و ارگانهای دولتی با مشاركت مسوولان آموزش و پرورش و سایر دستگاه های اجرائی خبر داد.

وی گفت: برنامه های ترویجی اداره كل در بین مردم از طریق اطلاع رسانی و ترویج حفظ و نگهداری از عرصه های منابع طبیعی و نیز استقبال مردم از طرح همیاران طبیعت و توجه به مسائل منابع طبیعی چشمگیر شده است.

وی افزود: ادارات منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستانها مجری برنامه های ترویجی در شهرستانها هستند و به طور مستقیم با بهره برداران و مجریان طرح های منابع طبیعی مسائل ضروری را بازگو می كنند.

میرحاج اظهار كرد: فعالیت ادارات تابعه برای تحقق اهداف سازمانی بوده و با توجه به محدود بودن نیروی انسانی، اعتبار و امكانات، فعالیتها قابل توجه است.

وی در تشریح برنامه های آموزشی اداره كل منابع طبیعی و آبخیزداری برای آموزش و ارتقا سطح دانش و آگاهی كاركنان اداره كل و ادارات منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان ها یادآور شد: دوره های آموزشی ملی منابع طبیعی استان سمنان شامل مباحث تخصصی جنگل، مرتع و حفاظت و امور اراضی و آبخیزداری و غیره مربوط به معاونت های فنی، آبخیزداری، حفاظت و امور اراضی، برنامه ریزی و پشتیبانی و ادارات زیر مجموعه آنان است كه در مراكز آموزشی سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری كشور با عناوین مراكز آموزش و توانمندسازی بهره برداران منابع طبیعی و آبخیزداری كلارآباد و دكتر جوانشیر (كرج) اجرا می شود.

رئیس اداره ترویج و آموزش منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان دوره های آموزشی استانی شامل بهبود مدیریت و برخی دوره های تخصصی و كلیه دوره های عمومی و عقیدتی كه در مركز آموزش و پژوهش استانداری و مركز آموزش جهاد كشاورزی و اداره كل منابع طبیعی و آبخیزداری استان را از دیگر برنامه های آموزشی این اداره كل عنوان كرد.

وی از اجرای طرح همیار طبیعت با عضویت اقشار مختلف مردم به ویژه مجریان و بهره برداران، اعضای شورای اسلامی و دهیاران خبر داد و گفت: تهیه و چاپ نشریات ترویجی شامل كتابچه، بروشور، پوستر و تراكت برای آموزش اهمیت منابع طبیعی و آبخیزداری و ضرورت حفاظت از آن و ترویج فرهنگ منابع طبیعی را در اولویت برنامه ها قرار داده ایم.ك/3

599/608