به گزارش ایرنا، علی سیدی روز دوشنبه در گردهمایی شوراهای امر به معروف و نهی از منكر در قم اظهار داشت: این تعداد از گروه های مختلف مردمی در اجرای فریضه واجب امر به معروف و نهی از منكر فعال هستند.
وی افزود: تكلیف عامه مردم درجامعه اسلامی است تا امر به معروف و نهی از منكر را به صورت لسانی و قلبی اجرایی كنند.
وی با اشاره به تاریخچه تاسیس ستاد آمران به معروف و ناهیان از منكر اظهار داشت: این ستاد از سال 73 با اركان های و اعضای شوراها و مدیریت ها و دبیرخانه در استان قم تشكیل شد.
سیدی، افزود: امر به معروف و نهی از منكر در قانون اساسی نظام جمهوری اسلامی به عنوان اصل هشتم به تصویب رسیده است كه با این عنوان ستاد احیای امربه معروف و نهی از منكر در استان ها شروع به كار كرده است.
وی با اشاره به جایگاه قانونی ستاد احیای امربه معروف و نهی از منكر، گفت: در معاونت سازمان های اجرایی از آمران به معروف و ناهیان از منكر به صورت قانونی و حقوقی حمایت می شود در صورت برخورد فیزیكی و جسمی از امران به معروف حمایت می شود تا در جهت گسترش امر به معروف و نهی از منكر در جامعه قدم برداشته شود.
رییس سازمان قضایی نیروهای مسلح قم افزود: معاونت سازمان های اجرایی بین نیروهای كه در امر به معروف و نهی از منكر فعالیت می كنند هماهنگی های لازم را انجام می دهد و هدایت، نظارت و رسیدگی به پرونده های قضایی آمران به معروف و نهی از منكر از مهم ترین اقدامات این معاونت است. ك/2
/8138/ 550/
تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۳۹۱ - ۱۲:۵۳
قم- رييس سازمان قضايي نيروهاي مسلح قم گفت: شش هزار نفر در ستاد امر به معروف و نهي از منكر دراين استان فعاليت مي كنند.