به گزارش خبرنگار ایرنا، سید محمد حسینی شاهرودی شامگاه دوشنبه بمناسبت هفته كتاب و كتابخوانی در جمع كاركنان اداره كل امور كتابخانه های استان كردستان در سنندج افزود: تقویت فرهنگ مطالعه در جامعه و تلاش برای ارتقاء میزان مطالعه افراد به عنوان زیر ساخت توسعه منطقه، موجب آگاهسازی جامعه در همه امور می شود.
وی اظهار داشت: برای ارتقاء سرانه مطالعه در استان باید بسترهای لازم از نظر سخت افزاری و نرم افزاری فراهم شود و برای تامین منابع لازم در زمینه های مختلف نیز برای اقشار مختلف باید تلاش بیشتری صورت گیرد.
وی اعلام كرد: بالا بردن سطح آگاهی جامعه و بصیرت افزایی یكی از بهترین راه های مقابله با جنگ نرم دشمن است و دستگاه های فرهنگی، نویسندگان كتاب و كتابخانه های عمومی در این امر مهم، نقش اساسی ایفا می كنند.
وی گفت: اگر بتوانیم با كمك كتاب های تخصصی و ارزشی، آگاهی و بصیرت نسل جوان و نوجوان جامعه را افزایش دهیم، جامعه را در برابر دسیسه های دشمنان بیمه خواهیم كرد.
نماینده ولی فقیه در كردستان با اشاره به حساسیت های موجود در شرایط كنونی و شدت هجمه های دشمنان افزود: ترویج كتابخوانی در میان نوجوانان و جوانان برای بصیرت افزایی و دشمن هراسی موجب نجات آنها از انحرافات می شود كه تحقق این امر، منوط به تلاش دستگاه های فرهنگی است.
به گفته وی در حوزه های سخت افزاری، فراهم كردن شرایط مطالعه و وجود منابع مطالعه در استان تلاش های خوبی صورت گرفته است اما ضعف اصلی این حوزه ضعف، فرهنگ مطالعه در جامعه است كه باید برای انجام آن با برنامه ریزی های مناسب تلاش بیشتری صورت پذیرد.
وی نقش نویسندگان كتاب را در ایجاد انگیزه بیشتر به مطالعه، بسیار ضروری خواند و گفت: نویسندگان باید با بكارگیری تكنیك های نویسندگی در كتاب ها، ارتباط روحی نزدیك تری با خواننده برقرار كنند.
حجت الاسلام حسینی شاهرودی گفت: دستگاه های فرهنگی و نهاد كتابخانه های استان باید برای اوقات بیكاری هر چند كوتاه افراد در جامعه مانند داخل اتوبوس، اتاق انتظار پزشكان، آرایشگاه ها و زمان های خاصی برای بازاریان و اصناف با توزیع كتاب های مختلف شرایط مطالعه را فراهم كنند.
وی هزینه كردن برای فعالیت های فرهنگی بویژه ترویج مطالعه در كشور را بهترین سرمایه گذاری در توسعه همه جانبه كشور و گامی اساسی در پیشگیری از ناهنجاری های اجتماعی اعلام كرد.
نماینده ولی فقیه در كردستان پیشنهاد داد برای ارتقا سطح مطالعه در كشور، نهاد امور كتابخانه های كشور با بیمه تامین اجتماعی برنامه ای تدوین كنند تا كسانی كه بیمه بیكاری می گیرند روزانه بخشی از وقت خود را به مطالعه اختصاص دهند و كتاب های خاصی را در رشته كاری خود بخوانند و امتحان پس دهند تا از حقوق بیمه بیكاری بهره مند شوند.ك/2
7354/533
تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۳۹۱ - ۰۸:۴۴
سنندج - نماينده ولي فقيه در كردستان گفت: فرهنگ سازي و افزايش سرانه مطالعه در خانواده ها؛ پيشرفت و توسعه همه جانبه جامعه را شتاب مي بخشد.