به گزارش روز چهارشنبه خبرنگار معارف ایرنا از سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، 'محمدباقرخرمشاد' در دیدار با 'هاسمیك بوغوسیان' وزیر فرهنگ ارمنستان، ضمن ابراز رضایت از سطح روابط فرهنگی دو كشور، بر تمایل جمهوری اسلامی ایران به افزایش سطح همكاری های فرهنگی و هنری دو كشور تاكید كرد.
وی افزود: امیدواریم به تناسب افزایش همكاری های اقتصادی و سیاسی دو كشور، شاهد رشد و توسعه سطح همكاری های فرهنگی نیز باشیم.
خرمشاد همچنین با اشاره به پایان مدت توافقنامه همكاری های فرهنگی میان دو كشور، ابراز امیدواری كرد این توافقنامه با محتوای بهتر و گسترده تر در آینده ای نزدیك به امضای مسوولان دو كشور برسد.
رییس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با قدردانی از تلاش همكاران فرهنگی ارمنستانی در زمینه ثبت جهانی مسجد كبود ارمنستان در فهرست میراث معنوی جهانی در یونسكو، به اقدامات مشابه جمهوری اسلامی ایران در راستای ثبت جهانی كیلیسای 'قره كیلیسا' و آثار ماندگار چنین اقداماتی در میان دو ملت اشاره كرد.
وی از موضعگیری قاطعانه دولت ارمنستان در خصوص توهین به مقدسات اسلامی بویژه واقعه اخیر توهین به ساحت مقدس رسول گرامی اسلام ابراز خرسندی كرد و این امر را یكی از ضروریات جهان كنونی دانست.
خرمشاد همچنین بر دو سر فصل روابط فرهنگی از جمله 'زبان فارسی' و 'تقویت بخش های ایرانشناسی و شرقشناسی دانشگاه های ارمنستان' كه قابلیت عمق بخشی بیشتری در روابط فرهنگی دو كشور با توجه به استقبال مردم ارمنستان دارد، تاكید كرد.
وی گفت: در شرایط كنونی این امكان در جمهوری اسلامی ایران وجود دارد كه كرسی های ارمنی شناسی را در دانشگاه های ایران راه اندازی كنیم و همچنین شاهد تاسیس و تقویت كرسی های زبان فارسی در ارمنستان باشیم كه با مساعدت دولت ها و مراكز آموزشی دو كشور امكانپذیر خواهد بود.
وزیر فرهنگ ارمنستان نیز در این دیدار با بیان سابقه درخشان و تاریخی روابط دو ملت ایران و ارمنستان، بر آمادگی كشورش در جهت بسط مناسبات فرهنگی همه جانبه دو ملت تاكید كرد.
هاسمیك بوغوسیان با ابراز خرسندی از فعالیت های موثر رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در ارمنستان، از تلاش های رایزن فرهنگی كشورمان كه به گفته وی نقش زیادی در گسترش این مناسبات داشته است، تقدیر كرد.
فراهنگ(1) ** 1883 ** 1071
تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۳۹۱ - ۱۵:۰۰
تهران - رييس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي گفت: جهان اكنون دچار نوعي راديكاليسم شده است كه اگر عقلاي جهان درصدد معالجه آن بر نيايند، آينده جهان را با مخاطراتي همراه خواهد كرد.