تهران- معاون علمي و فناوري رئيس‌جمهوري با ارزيابي مثبت از جلسه كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس در خصوص قانون حمايت از شركت‌هاي دانش‌بنيان، اين قانون را بزرگترين و اثرگذارترين قانون توسعه فناوري و نوآوري كشور دانست.

نسرین سلطانخواه، معاون علمی وفناوری ریاست جمهوری به عنوان نماینده رئیس شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری روز سه شنبه به منظور ارائه گزارش در باره روند تدوین لایحه تا اجرایی شدن قانون حمایت از شركت‌های دانش‌بنیان در كمیسیون آموزش وتحقیقات مجلس شورای اسلامی حاضر شد.

به گزارش معاونت علمی وفناوری ریاست جمهوری، 'نسرین سلطانخواه' اظهار داشت: دراین جلسه دغدغه هایی در خصوص نحوه اجرای قانون حمایت از شركت‌های دانش‌بنیان و فعالیت صندوق نوآوری و شكوفایی از سوی رئیس كمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی و رئیس كمیته پژوهش و فناوری كمیسیون ارائه شد.

وی از تشكیل جلسه مشترك میان نمایندگان مجلس شورای اسلامی و دولت به منظور پیگیری برخی از دغدغه‌های اعضای كمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس خبر داد.

معاون علمی و فناوری رئیس‌جهور با اشاره به اقدامات دولت درتدوین و اجرای قانون حمایت از شركت‌های دانش‌بنیان اظهار داشت: این قانون بزرگترین و اثرگذارترین قانون توسعه فناوری و نوآوری در طول حیات جمهوری اسلامی محسوب می شود و انتظار می‌رود شكوفایی جدی را برای اقتصاد كشور به همراه داشته باشد.

سلطانخواه با بیان اینكه قانون حمایت از شركت‌های دانش‌بنیان حاوی دو موضوع مهم شامل تشكیل صندوق نوآوری و شكوفایی و آئین‌نامه اجرایی قانون جهت اجرایی‌شدن معافیت‌ها و سایر حمایت‌ها است گفت: در حال حاضر اساسنامه صندوق نوآوری و شكوفایی در دولت نهایی و شورای نگهبان هم آن را در اردیبهشت امسال تایید كرده و از سوی دولت ابلاغ شده است.

معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور از انتصاب اعضای حقیقی هیات امنای صندوق نوآوری و شكوفایی خبر داد و افزود: اولین جلسه هیات امنای صندوق نوآوری و شكوفایی در مرداد 1391 برگزار و هیات عامل صندوق از سوی هیات امنا انتخاب شدند و به صورت رسمی صندوق شروع به كار كرد.

علمی(1)**9190**1319