'نسرین علیزاده' روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار كرد: درصد كوتاه قدی در بین دانش آموزان مناطق روستایی استان 1/5 درصد و در نواحی شهری 2/3 درصد است.
وی گفت: سوءتغذیه در دانش آموزان با شاخص كوتاه قدی و توده بدنی (بی.ام.آی) سنجیده می شود كه شامل اضافه وزن، چاقی و لاغری است.
وی افزود: در شاخص توده بدنی نیز 9/8 درصد از كل دانش آموزان روستایی این استان دچار لاغری، 7/3 درصد اضافه وزن و 04/1 درصد دچار چاقی هستند.
علیزاده گفت: در بین دانش آموزان شهری خراسان شمالی نیز 9/8 درصد دچار لاغری، 9/6 درصد اضافه وزن و 5/2 درصد چاقی هستند.
علیزاده اظهار كرد: این نتایج بر اساس آمار پایگاه های سنجش ابتدایی سال تحصیلی 90 حاصل شده كه در آن پایه اول تمام دوره های تحصیلی مورد سنجش قرار گرفته است.
این مسوول بر تغذیه مناسب دانش آموزان تاكید كرد و گفت: دانش آموزان باید وعده های غذایی خود را كامل بخورند كه در بین این وعده صبحانه از اهمیت بیشتری برخوردار است.
وی گفت: متاسفانه برخی از دانش آموزان بدون خوردن صبحانه و نهار وارد كلاس درس می شوند كه این امر علاوه بر مشكلات سوءتغذیه، مانع یادگیری درس نیز می شود.
وی بر ساماندهی بوفه های مدارس نیز تاكید و اظهار كرد: متاسفانه برخی از دانش آموزان به جای وعده اصلی غذا از تنقلات استفاده می كنند كه این امر نیز باعث سوءتغذیه در بین آنان خواهد شد.
خراسان شمالی با جمعیت 867 هزار نفری 164 هزار دانش آموز دارد. ك/3
7184/626
تاریخ انتشار: ۹ آذر ۱۳۹۱ - ۱۲:۲۹
بجنورد - كارشناس بهبود تغذيه دانشگاه علوم پزشكي خراسان شمالي گفت: بر اساس شاخص هاي موجود دانش آموزان مناطق شهري و روستايي اين استان دچار كوتاهي قد هستند.