دكتر محمد حسین جاویدی روز پنجشنبه در گفتگو با ایرنا افزود: تاكید بیش از حد بر كمیت مقالات علمی، پژوهشی در كشور موجب شده دانشجویان فقط تولید كننده مقاله باشند و به كاربردی بودن مقالات توجهی نداشته باشند.
وی ادامه داد: باید با نزدیك تر كردن رابطه صنعت و دانشگاه زمینه افزایش پژوهش های كاربردی را فراهم كرد.
جاویدی اظهار داشت: دانشجویان وقتی از نزدیك با نیازهای صنعت در جامعه آشنا شوند مسیر پژوهش های خود را از تولید مقاله به پژوهش های كاربردی تغییر می دهند.
وی با بیان اینكه رابطه صنعت و دانشگاه در كشور ما در حد قابل قبولی نیست،تصریح كرد: باید با سیاستگذاری های كلان صنایع را به سمت دانشگاه سوق داد.
عضو هیات علمی دانشگاه فردوسی مشهد با بیان اینكه دانشگاه، دانش فنی را تهیه و صنعت تكنولوژی را فراهم می سازد، تاكید كرد: وجود تحریم ها به جدی تر شدن ارتباط صنعت و دانشگاه در سالهای اخیر كمك قابل توجهی كرده است.
جاویدی با اشاره به اینكه دانشگاه با واردكردن نیروهای متخصص به عرصه صنعت ،دانش خود را به این بخش انتقال داده است،گفت: در صورت بهره گیری صنایع از توان پژوهشی دانشگاهیان این بخش می تواند در زمینه های گوناگون تولیدات با كیفیت تری داشته باشند.ك/3
7505/659
تاریخ انتشار: ۹ آذر ۱۳۹۱ - ۱۶:۱۴
مشهد- عضو هيات علمي دانشگاه فردوسي مشهد گفت: پژوهش هاي كاربردي در ايران به دليل رابطه محدود صنعت و دانشگاه با مرزهاي دانش و تكنولوژي فاصله دارد.