تهران - تهيه كننده فيلم 'مادر'، اعتراض به اكران فيلم هاي سينمايي را رفتاري فراقانوني دانست و گفت: آثار سينمايي به لحاظ قانوني، پروانه نمايش در اختيار دارند.

'مرتضی شایسته' روز جمعه در گفت وگو با خبرنگار فرهنگی ایرنا افزود: باید به اكران فیلم های سینمایی رویكردی هنری و سینمایی داشت و از هر نوع رویكرد غیرفرهنگی در این باره پرهیز كرد.

وی یادآور شد: فیلم های سینمایی همچون 'من مادر هستم' و 'بی خود و بی جهت' كه با منع نمایش در حوزه هنری روبرو هستند، از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی پروانه نمایش اخذ كرده اند.

مدیر موسسه هدایت فیلم افزود: اعتراض به اكران آثار سینمایی كه از سوی مراجع قانونی، مجوزهای لازم را اخذ كرده معنایی ندارد و چنین اقدامی، فراقانونی است.

شایسته ادامه داد: برخی تاكید دارند كه فیلم ها پس از دریافت پروانه نمایش از وزارت ارشاد باید از دیگر نهادها همچون حوزه هنری نیز پروانه نمایش دریافت كند كه این برخلاف قانون است.

وی افزود: این رفتارها نه تنها قابل توجیه نیست، بلكه برخوردهای اینچنینی با فیلمی كه پروانه نمایش دارد، قابل پذیرش نیست.

تهیه كننده فیلم سینمایی 'من همسرش هستم' گفت: فیلم هایی همچون 'من مادر هستم' چندین بار برای پروانه نمایش در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مورد بازبینی قرار گرفته و شورای صدور پروانه نمایش، مجوز اكران این آثار سینمایی كه حساسیت برای آنها ایجاد شده بود را پس از چندبار بازبینی، صادر كرد.

وی ادامه داد: در شورای پروانه نمایش، افرادی مختلف با دانش های متفاوت این آثار را به منظور صدور پروانه نمایش بازبینی می كنند، از این رو به لحاظ شرعی و دینی فیلم هایی كه پروانه نمایش می گیرند مشكلی برای اكران ندارند زیرا متخصصان این زمینه ها در شورای صدور پروانه نمایش حضور دارند.

شایسته درباره تحریم سالن های سینمایی حوزه هنری افزود: این تصمیم شورای صنفی است و همه به این تصمیم احترام می گذاریم و همه دفاتر پخش نیز باید از تصمیم این شورا حمایت و آن را اجرا كنند.

فرتاهنگ(4) ** 1983 ** 1071