آنكارا - 'محمد باقر خرمشاد' رييس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي گفت: غرب در باره برنامه هاي صلح آميز هسته اي و حقوق بشر در ايران دروغ مي گويد.

به گزارش ایرنا؛ خرمشاد _ دوشنبه شب - در نشستی با عنوان ' ساختار سیاسی جمهوری اسلامی ایران 'در دانشگاه اقتصاد و فنآوری آنكارا این مطلب را در پاسخ به سووال یكی از دانشجویان عنوان كرد.

وی با طرح این سووال كه چه كسانی ایران را به دلیل برنامه هسته ای و حقوق بشر در این كشور محكوم می كنند ، گفت: آیا كشورهای اسلامی ، آمریكای لاتین و یا كشورهای عضو جنبش غیر متعهد، ایران را محكوم می كنند ، خیر این چنین نیست ، كشورهایی مخالف هستند كه از دستیابی ایران به فناوری هسته ای هراس دارند. با توجه به اینكه منابع انرژی فسیلی ایران چندی دیگر به پایان خواهد رسید ما قصد داریم به چرخه هسته ای دست یابیم.

خرمشاد افزود: افزون بر آن ما حاضر هستیم در یك دادگاه منصفانه به مقایسه حقوق بشر در ایران و آمریكا بپردازیم.

وی تصریح كرد: اكثریت مردم ایران مسلمان هستند ولی شمار كلیساهای مسیحیان در ایران نسبت به جمعیت آنان در حد بسیار مطلوبی نسبت به مساجد در ایران است. علاوه بر آن ، یهودیان درایران بدون نیاز به تدابیر امنیتی در كنیسه ها حاضر می شوند و به دعا و نیایش می پردازند.

رییس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با اشاره به حضور سه نماینده از اقلیت های مذهبی در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت : هم اكنون سه نماینده از اقلیت های مذهبی در مجلس ایران حضور دارند كه از حقوق اقلیت ها دفاع می كنند پس چگونه است كه غربی ها حقوق بشر در ایران را زیر سووال می برند.

وی با رد متهم كردن سیاست خارجی ایران با محوریت شیعه در منطقه اظهار داشت : سیاست خارجی ایران بر محوریت مذهب تشیع قرار ندارد و این امر را می توان از حمایت ایران از جنبش مقاومت اسلامی ' حماس ' و برخی دیگر از گروه های مقاومت با داشتن مذهب سنی مشاهده كرد.

خرمشاد در خصوص مواضع ایران در باره سوریه اظهارداشت : همگان به خوبی می دانیم كه سوریه در جبهه مقاومت قرار دارد و این كشور سال ها در برابر اسراییل ایستادگی كرده است و اكنون شماری از مزدوران خارجی در سوریه حضور داشته و قصد دارند جبهه مقاومت را تضعیف كنند و به كشتار مردم این كشور دست زده اند.

رییس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در باره روابط ایران و تركیه اظهارداشت : روابط دو كشور همسایه ایران و تركیه در شرایط مطلوبی قراردارد ، اختلافاتی نیز وجود دارد كه مقامات دو كشور تلاش دارند آنها را رفع كنند.

خرمشاد در این نشست نخست در سخنانی به تشریح ساختارهای سیاسی در جهان اشاره كرد و گفت در جهان سه نظام سیاسی به نام های نظام ریاستی ، پارلمانی و شبه نظامی وجود دارد كه نظام سیاسی ایران شبه ریاستی است.

رییس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی آنگاه برای آشنایی حاضران در نشست در باره نظام سیاسی ایران به تشریح اركان های مختلف نظام سیاسی كشورمان پرداخت.

خاورم ** 230** 3404