كاشان- فوق تخصص جراحي قلب بيمارستان شهيد بهشتي كاشان گفت: تغيير عادت غذايي از گوشت قرمز به گوشت سفيد به كاهش بيماري هاي قلبي كمك مي كند.

دكتر 'محمد صادق پورعباسی' روز چهارشنبه در گفت وگو با ایرنا با اشاره به بیماریهای قلبی به عنوان علت عمده مرگ و میر در كاشان اظهار داشت: شایع ترین بیماری قلبی عروقی در حال حاضر گرفتگی عروق است.

وی، عوامل عمده ابتلا به این بیماری را فشارخون، دیابت، چربی خون بالا و مصرف سیگار عنوان كرد.

رییس بخش جراحی قلب مجتمع بیمارستانی شهید بهشتی كاشان به علائم این بیماری اشاره و تاكیدكرد: تنگی نفس، تپش قلب، سوزش و احساس سنگینی بر روی سینه، دست چپ، پشت و فك تحتانی از علایم گرفتگی عروق كرونر است.

دكتر پورعباسی با اشاره به اینكه تشخیص تنگی عروق كرونر با انجام تست ورزش صورت می گیرد، تصریح كرد: وراثت و افزایش سن از عوامل غیرقابل پیشگیری بیماری قلبی عروقی است.

وی گفت: رعایت الگوهای صحیح تغذیه ای، رژیم غذایی سالم و مناسب و ورزش خطر بیماریهای قلبی عروقی را كاهش می دهد.

وی تصریح كرد: همچنین افزایش استفاده از سبزیجات و گوشت سفید و ماهی به جای گوشت قرمز و چرب در رژیم غذایی از عوامل كاهش خطر بیماریهای قلبی است.

1724/7429