'رسول جزینی' روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا با بیان این مطلب تصریح كرد: 'محمد بنا' كه اواخر مهر ماه گذشته به تیم ملی كشتی فرنگی ایران بازگشت، اعلام كرد، بازگشتش به تیم ملی به صورت مشروط و به شرط فراهم شدن امكانات مناسب برای تیمی است كه می خواهد قهرمانی در المپیك را تداوم بخشد.
وی ادامه داد: مربیان تیم ملی چهار ماه است حقوق نگرفته اند، مربیان تیم های نوجوانان حدود یك سال است پولی دریافت نكرده اند و از طرفی كشتی گیران فرنگی نیز كه اكثرا منبع درآمد آنچنانی ندارند، چند ماه است حقوق خود را دریافت نكرده اند.
جزینی اضافه كرد: این موضوع در رشته كشتی آزاد هم صدق می كند البته در كشتی آزاد رقابت های لیگ برتر برگزار می شود كه مشكلات كشتی گیران را تا حدودی در این زمینه برطرف می كند
اما لیگ برتر كشتی فرنگی هنوز فعالیت خود را آغاز نكرده است.
جزینی با اشاره به اینكه محمد بنا پیشنهادات خارجی بسیاری از جمله در جمهوری آذربایجان را رد كرد و در ایران ماند، اظهار داشت: محمد بنا هیچ جای دنیا را با ایران عوض نمی كند اما وی دغدغه كشتی فرنگی را دارد و باید مشكلات كشتی برطرف شود.
وی تصریح كرد: بنا خواستار اجاره یك ساله باشگاه برق تهران برای برگزاری اردوهای تیم نوجوانان و بسترسازی به عنوان
یك كار ریشه ای برای كشتی كشور است اما این امر هنوز محقق نشده است.
جزینی تاكید كرد: البته من در این میان، مدیریت فدراسیون كشتی را مقصر نمی دانم، حجت الله خطیب سرپرست فدراسیون كشتی نیز تمایل دارد برای موفقیت مجموعه خود این موارد را آماده كند اما وقتی منابع ندارد، نمی تواند برنامه های خود را پیش ببرد و به عنوان مثال همین مسابقات عمومی كشتی فرنگی با كمك حامیان مالی برگزار شد و حتی فدراسیون كشتی مجبور شد بخشی از بودجه آن را صرف هزینه سفر تیم منتخب كشتی فرنگی به قزاقستان كند.
وی با اشاره به قراردادهای میلیاردی در فوتبال اظهار داشت: برای مربیان خارجی در رشته هایی چون فوتبال، رقم های میلیاردی هزینه می شود اما حاضر نیستند حتی نیمی از این مبلغ را به رشته ای اختصاص دهند كه در بازی های المپیك 2012 لندن سه مدال طلا كسب كرد.
اگر افتخارآفرینی ها شاگردان محمد بنا نبود، كاروان ایران در میان 40 كشور برتر دنیا هم نبود.
جزینی گفت: اگر كشتی این افتخارات را در المپیك كسب نمی كرد آن وقت جایگاه ورزش ایران كجا بود و آیا برخی افراد می توانستند پشت این افتخارات ژست موفقیت بگیرند و این موفقیت ها را به نام خود بزنند.
وی اضافه كرد: دوگانگی آنجا مشخص می شود به تیمی كه حریف كشورهای كوچك خلیج فارس هم نمی شود، برای پیروزی در یك بازی، 20 میلیون جایزه به هر ورزشكار می دهند و
بعد عنوان می شود برای هزینه كردن در ورزش كشور بودجه ای نیست و باید صرفه جویی شود و به مربیانی كه در المپیك افتخار كسب كردند، فقط 20 سكه پاداش می دهند.
وی با اشاره به صحبت یكی از معاونان وزارت ورزش و جوانان در یكی از برنامه های تلویزیونی كه گفته است تیم كشتی آزاد بی دلیل به جام 'علی علی اف' در جمهوری داغستان روسیه رفته است، تصریح كرد: موفقیت در كشتی مستلزم برگزاری اردوهای مداوم و شركت در تورنمنت های مد نظر كادر فنی است و موفقیت كشتی فرنگی در المپیك لندن حاصل همین تفكر صحیح و درست بود.
مسلما در آستانه مسابقات جام جهانی كشتی فرنگی كه حدود دو ماه دیگر در تهران برگزار می شود، مسوولان وزارت ورزش و جوانان از ما انتظار مدال آوری نیز دارند!
جزینی با اشاره به اینكه وظیفه كشتی در كشور فقط مدال آوری شده است و هیچ بهایی به این ورزش داده نمی شود و اعتراض محمد بنا به همین خاطر است، خاطرنشان كرد: مسوولان وزارت ورزش و جوانان و كمیته ملی المپیك در ماه های پس از المپیك، ورزش كشتی را فراموش كرده اند، ما كاری به مدیریت فدراسیون كشتی نداریم و اگر اعتراضی هست، به نگاه و تبعیضی است كه مسوولان امر ورزش كشور دارند.
ورزشی. ** 1589 **
تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۳۹۱ - ۱۷:۲۳
تهران - مربي تيم ملي كشتي فرنگي ايران در مورد دليل تعطيلي موقت اردوي اين تيم گفت: دغدغه 'محمد بنا' رفع مشكلات مالي كشتي فرنگي و موفقيت هر چه بيشتر اين رشته است و واقعيت اين است كه مسوولان پس از بازي هاي المپيك لندن، به رشته مدال آور كشتي فرنگي توجه اي نكرده اند.