شهركرد - معاون سياسي امنيتي استانداري چهارمحال و بختياري، رواج و توسعه امر به معروف و نهي از منكر در دستگاه هاي دولتي و شركت هاي خصوصي را نماد حاكميت اسلام در زندگي مردم و امور جامعه عنوان كرد.

به گزارش ایرنا، 'یزدان جلالی' روز دوشنبه در همایش شورای امر به معروف ونهی از منكر در شهركرد اظهار داشت: جامعه از حاكمیت اسلامی انتظار دارد كه احكام اسلام در مجموعه اداری به صورت كامل جاری و ساری باشد و كارمندان در فریضه امر به معروف و نهی از منكر مشاركت كنند.

وی گفت: درساختار ستاد احیای امربه معروف و نهی از منكر استان، شورای امربه معروف و نهی ازمنكر ادارات و كارخانجات دیده شده و با همفكری اعضای شورا، معروفات در سیستم اداری گسترش می یابد و از منكرات احتمالی جلوگیری می شود.

جلالی به مصادیق امر به معروف اشاره كرد و اظهار داشت: بصیرت دینی، دشمن شناسی، امر به استقامت در برابر ترفندهای استكباری و تبعیت از ولایت از مصادیق امر به معروف و نهی از منكر است.

وی به نقش وحدت در اجرای مطلوب امر به معروف اشاره كرد و افزود: وحدت و یكپارچگی ملت و مقابله با نحله‏های فكری، در نهادینه شدن امر به معروف و نهی از منكر مهم است.

جلالی اضافه كرد: دشمن با ظاهری فریبنده و گاهی در سایه دین، مروج انحرافات می شود، در این راستا ضابطان، مسئولان و مبلغان وظیفه دارند، بصیرت افزایی كنند.

معاون سیاسی امنیتی استانداری به رسالت دستگاه های حاكمیتی و سیستم های اداری در اجرای امر به معروف و نهی از منكر اشاره كرد و افزود: در ادارات و كارخانجات باید حاكمیت امر به معروف و نهی از منكر مشهود باشد.

جلالی با تشریح وظایف مدیران و دستگاه های فرهنگی در گسترش فرهنگ امر به معروف و نهی از منكر، تصریح كرد: مساجد، كانون های فرهنگی و پایگاه های بسیج، علما و روحانیان، صدا و سیما هر كدام در نهادینه شدن امر به معروف و نهی از منكر نقش ویژه ای را ایفا می كنند.

دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منكر چهارمحال و بختیاری نیز در این همایش اظهار داشت: تذكر لسانی مردم، بهترین اثر را در اجرای این فریضه ایفا می كند.

سردار' رضا محمد سلیمانی' با بیان تاثیر مثبت فرهنگی گسترش امر به معروف و نهی از منكر در جامعه، اضافه كرد: آیات و روایات، وظیفه هر فرد مسلمان را در راستای نهادینه كردن فریضه امر به معروف و نهی از منكر تعیین می كنند.

وی در خصوص روش های امر به معروف و نهی از منكر اظهار داشت: گاهی باید به صورت مستقیم و با بیان و در برخی اوقات به صورت غیرمستقیم و غیر كلامی افراد خاطی را مطلع ساخت.

فرمانده سپاه قمربنی هاشم علیه السلام چهارمحال وبختیاری ادامه داد: یادگیری احكام امر به معروف و نهی از منكر از واجبات دین اسلام است.

وی پرهیز از سوء ظن و بیان لیّن را در امر به معروف ضروری دانست و اظهار داشت: تذكر دادن به صورت عالمانه و بدون بغض و كینه، تاثیرات خوبی را بر روی مخاطب می گذارد.

دبیر ستاد احیا امر به معروف و نهی از منكر از مسئولین و شورای امر به معروف و نهی از منكر ادارات و كارخانجات خواست برای نهادینه شدن فرهنگ امر به معروف و نهی از منكر در محیط های اداری و كاری تلاش مضاعف كنند.

رئیس دادسرای نظامی چهارمحال و بختیاری نیز در این نشست گفت: تكریم ارباب رجوع یكی از مصادیق معروف در ادارات است.

حجت الاسلام 'احمدرضا پورخاقان' افزود: امر به معروف و نهی از منكر در جاهای مختلف با توجه به موضوعات، متفاوت است.

این همایش با حضور بیش از یكصد عضو شورای امر به معروف و نهی از منكر دستگاه های اجرایی و كارخانه های چهارمحال وبختیاری برگزار شد.

547/558/