مسعود محمدیان روز سه شنبه در بازدید از پروژه های تحقیقاتی كشاورزی با بیان اینكه پروژه ها و پایان نامه های دانشجویان دانشكده های كشاورزی به سمت نیاز های اصلی بخش كشاورزی و منابع طبیعی سوق داده شود، افزود: مراكز علمی و پژوهشی باید با شناسایی مشكلات بخش كشاورزی و با اخذ اولویت های پژوهشی و تحقیقاتی از بخش اجرا، خلاء های موجود در بخش را شناسایی كرده و برنامه ارایه كنند.
وی با اشاره به اینكه برای حل مشكلات بخش كشاورزی به مساعدت و همیاری اعضای هیات علمی، محققان و دانشجویان نیاز داریم، گفت: لازم است بر روی پروژه های خاص و مشترك تعریف شده كار شده و نتایج آنها در اختیار بهره برداران بخش قرار گیرد.
محمدیان بر لزوم اعمال تحقیقات كاربردی به ویژه در زمینه محصولات استراتژیك از جمله غلات، سیب زمینی، پیاز و محصولات باغی برای حل مشكلات بهره برداران بخش كشاورزی تاكید كرد و افزود: با تعامل سازنده بخش اجرا، تحقیقات و دانشگاه باید برای حل مشكلات فراروی این بخش تلاش دوچندان كرد.
رییس سازمان جهاد كشاورزی آذربایجان شرقی با بیان اینكه مهم ترین ابزار استمرار در تولید محصولات كشاورزی، فقط با تحقیق و آزمایشات مختلف در این مسیر امكان پذیر می شود و بدون توجه به این بخش نمی توان با تحولات و نیازهای روز همراه بود، گفت: رهبر معظم انقلاب در این سال ها همواره بر اهمیت نقش تحقیقات علمی در سطوح مختلف در كشور تاكید و تحقیقات در بخش كشاورزی را از مهم ترین اقدامات ذكر كرده اند.
وی بابیان اینكه رهبری محور توسعه در كشور را بر مبنای تحقیق می دانند، ادامه داد: دانشكده كشاورزی می تواند به دلیل پس روی دریاچه ارومیه در زمینه جایگزینی الگوی كشت و معرفی ارقام مقاوم به شوری، پژوهش های مختلفی انجام داده و راه كارهای جلوگیری ازخشك شدن دریاچه ارومیه و تقلیل اثرات مخرب آن بر بخش كشاورزی هفت شهرستان حاشیه آن را احصا و به سازمان ارایه كند.
7237/587
تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۳۹۱ - ۱۳:۰۷
تبريز- رييس سازمان جهاد كشاورزي آذربايجان شرقي بر لزوم اولويت بندي نيازهاي پژوهشي و تحقيقاتي در بخش كشاورزي استان تاكيد كرد.