نوشهر – معاون آمادگي و مقابله با بحران سازمان مديريت بحران كشور گفت:در راستاي يكپارچه سازي مديريت بحران كشور، ايجاد وزارتخانه مديريت بحران امري ضروري است.

به گزارش ایرنا، 'مرتضی اكبرپور ' روز پنجشنبه در جلسه آموزش مدیریت بحران، ویژه دهیاران شهرستان تنكابن افزود: یكپارچه سازی در امر سیاستگذاری، برنامه ریزی، ایجاد هماهنگی و انسجام در زمینه های اجرایی و پژوهشی، اطلاع رسانی متمركز و نظارت بر مراحل مختلف مدیریت بحران، امدادرسانی به آسیب دیدگان را سرعت می بخشد.

وی با بیان این كه ایجاد كارگروه های مختلف در حوادث، امداد رسانی به آسیب دیدگان را با مشكل مواجه می سازد، بیان داشت: یكپارچه سازی مدیریت بحران می تواند نقش موثری در حل بحران های مختلف كشور داشته باشد.

وی اضافه كرد: اكنون 24 هزار دهیار كشور حكم مدیریت بحران دهستان های خود را دریافت كرده اند و به عنوان عامل هماهنگی و ابلاغ و نه اجرایی در حل بحران ها در خط مقدم حوادث قرار دارند.

اكبرپور آموزش مدیریت بحران در كشور را بسیار مهم دانست و خاطرنشان كرد: انجام آموزش ها، قبل از وقوع رخدادهای طبیعی می تواند در ایجاد روحیه خونسردی و مقابله صحیح با این حوادث بسیار موثر باشد.

وی ادامه داد: نجات جان انسان ها نیاز به آموزش، فرهنگ سازی و ارتقای فرهنگ ایمنی دارد و كاهش اثرات بلایای طبیعی بدون آنها امكان پذیر نیست.

معاون آمادگی و مقابله با بحران سازمان مدیریت بحران كشور تصریح كرد: مدیریت بحران یك كار تیمی است و هیچ مدیری به تنهایی نمی تواند آن را انجام دهد.

وی یادآور شد: اعلام بموقع وقوع حوادث و سوانح طبیعی، جمع آوری و تبادل اطلاعات، اطلاع رسانی به مردم و مسوولان و شناسایی نقاط آسیب پذیر شهرها و روستاها می تواند در كاهش اثرات بلایای طبیعی موثر باشد.

از مجموع 43 بلیه طبیعی شناخته شده در جهان 31 نوع آن در ایران حادث می شود. ك/2

621/402/508