دكتر 'مهدی شاعری'، روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: احتمال بروز این عارضه در مبتلایان به نزدیك بینی چشم، بیش از افراد عادی است.
وی افزود: به همین منظور، انجام عمل جراحی 'لازك' (Laser Epithelial Keratomileusis ) به عنوان یكی دیگر از تكنیك های لیزری برای اصلاح عیوب انكساری چشم، از افزایش بروز این عارضه در افراد نزدیك بین جلوگیری می كند.
وی تاكید كرد: در عمل جراحی لازك فقط لایه نازك 'اپی تلیوم' قرنیه برداشته شده و نیازی به برداشتن 'فلاپ' قرنیه نیست.
جراح و متخصص چشم تصریح كرد: در این عمل جراحی پس از تابش اشعه لیزر، بر روی قرنیه لنز تماسی نرم قرار می گیرد.
دكتر شاعری خاطرنشان كرد: در حالی كه در عمل جراحی لیزیك با استفاده از یك دستگاه مخصوص بنام 'میكروكراتوم' لایه نازكی از قرنیه برش خورده و سپس با توجه به اطلاعات مربوط به معاینات بیمار و تجزیه و تحلیل های كامپیوتری، اشعه لیزر به چشم تابیده می شود.
وی یادآور شد: با تابش این اشعه، ضخامت بسیار نازكی از قرنیه با انرژی لیزری تراش داده می شود و 'فلاپ' چشم برداشته شده و دوباره بر روی قرنیه قرار می گیرد.
دكتر شاعری، نزدیك بینی در شب، حساسیت به نور، احساس خشكی چشم و دیدن سایه یا هاله در اطراف اشیا را از دیگر عوارض جانبی انجام عمل جراحی لیزیك برشمرد.
1724/7428
تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۳۹۱ - ۰۸:۳۶
كاشان- جراح و متخصص چشم دانشگاه علوم پزشكي كاشان گفت: احتمال سوراخ يا جدا شدن بخشي از شبكيه چشم، يكي از عوارض انجام عمل جراحي ليزيك به حساب مي آيد.