به گزارش ایرنا، 'جلیل عباس جیلانی' قائم مقام وزارت امور خارجه پاكستان روز شنبه به رسانه های محلی گفت:اعضای جامعه دیپلماتیك نگرانی ھای خود را نسبت به تنش رو به افزایش در روابط پاكستان و ھند ابراز كرده و بر صلح آمیز باقی ماندن تعاملات این دو كشور , تاكید كردند.
این دیپلمات ارشد پاكستان افزود: مقامات دفاعی پاكستان در حال حاضر گروه ناظران نظامی سازمان ملل متحد را از جزییات نقض آتش بس در خط كنترل مرزی پاكستان در كشمیر از سوی نیروھای ھندی مطلع كرده و برای انجام تحقیقات شفاف و بررسی ھای مستقل درباره حقیقت این حادثه پیشنھادی را نیز به بازرسان سازمان ملل متحد ارائه كرده اند.
ارتش پاكستان روز گذشته (جمعه) اعلام كرد كه نیروھای مرزی ھند در پنج روز گذشته دو تن از نظامیان پاكستانی را در خط كنترل مرزی دو كشور در منطقه تحت مناقشه كشمیر به قتل رساندند.
از سوی دیگر دولت ھند نیز می گوید:نظامیان پاكستانی نیز تا روز سه شنبه ھفته گذشته باتیراندازی دوتن از نیروھای ھندی را در نقطه مرزی دو كشور در كشمیر كشتند.
جلیل عباس جیلانی , نسبت به عملكرد كشورھای اروپایی و گروه ناظران نظامی سازمان ملل متحد برای ایفای نقش مثبت به منظور كاھش تنش در خط كنترل مرزی پاكستان و ھند ابراز امیدواری كرد.
وی درباره اینكه آیا پاكستان این موضوع را به شورای امنیت سازمان ملل متحد ارجاع می دھد یا خیر، گفت: پاكستان حق استفاده از تمام گزینه ھای موجود را برای خود محفوظ می داند.
جیلانی ادامه داد: نقض مكرر پیمان آتش بس در خط كنترل مرزی دو كشور از سوی نیروھای مرزی بسیار تاسف بر انگیز است، به ویژه اینكه دو كشور در ماھھای اخیر برای برقراری صلح و ثبات گفت وگوھای مثبتی انجام داده اند.
قائم مقام وزارت امور خارجه پاكستان با اشاره به گام ھای موثر از سوی كشور متبوعش در مراحل بھبود روابط با ھند خاطر نشان كرد: حوادث اخیر در نقطه مرزی دو كشور باعث تحت تاثیر قرار گرفتن اھداف و پیشرفت ھای صورت گرفته در گفت وگوھای صلح اسلام آباد و دھلی نو می شود.
جلیل عباس جیلانی با اشاره به تبلیغات منفی و تحریفی رسانه ھای محلی ھنددرباره قتل یك نظامی هندی بدست سربازان پاكستانی،گفت كه حتی سخنگوی ارتش ھند نیز گزارش مذكور را رد كرده است.
آساق ** 1095
تاریخ انتشار: ۲۳ دی ۱۳۹۱ - ۱۳:۵۸
اسلام آباد - پاكستان با ابراز نگراني شديد اين كشور نسبت به تكرار نقض آتش بس در منطقه مرزي از سوي نيروھاي نظامي ھند، از سفراي برخي كشورھاي اروپايي در اسلام آباد و گروه ناظران نظامي سازمان ملل متحد خواست تا در رفع تنش بين اسلام آباد و دھلي نو نقش آفريني كنند.