تاریخ انتشار: ۱۰ بهمن ۱۳۹۱ - ۱۱:۰۳

تهران- محققان در تلاشي به منظور پرورش سلامت و مقابله با همه گيري چاقي جوانان، استانداردهاي جديدي را براي نهار مدارس تعيين كرده‌اند.

به گزارش روز سه شنبه ایرنا از پایگاه اینترنتی روزنامه دیلی میل، این تغییر كه اولین بهبود عمده در كیفیت غذای مدارس در 15 سال گذشته در آمریكا به شمار می‌رود، دسترسی دانش آموزان را به میوه و سبزیجات تازه در وعده نهار و میان وعده افزایش می‌دهد.

بر اساس استانداردهای جدید، مدارس باید هر روز به دانش آموزان میوه و سبزیجات بدهند و دو سوم نهار دانش آموزان در مدارس از میوه و سبزیجات تشكیل شود.

در این استانداردها آمده است، در وعده‌های غذایی مدارس میزان گوشت و یا جایگزین‌های گوشت نیز تعیین شده است و در این وعده‌های غذایی دستكم نیمی از غلات باید سبوس دار باشند و شیر بدون چربی و یا با چربی یك درصد باشد.

این استانداردهای جدید اصلاح بزرگی در غذای مدارس آمریكا كه سال‌ها مملو از چربی، آرد و سبزیجات بیش از حد پخته بودند، به شمار می‌رود.

علمی(6)**2038**1478