تبريز- مديرعامل كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان گفت: قصه گويان براي پاسخگويي به اشتياق مخاطبان نوجوان جهت شنيدن قصه‌ هاي تازه از رمان‌ هاي نوجوان استفاده كنند.

به گزارش روز دوشنبه روابط‌ عمومی كانون پرورش فكری كودكان و نوجوانان آذربایجان شرقی، 'سیدصادق رضایی' با بیان اینكه 'رمان نوجوان امروز' به نیازهای مخاطب نوجوان پاسخ می‌ دهد، اظهاركرد: قصه‌ گویان باید به كتاب ‌خانه ‌های كانون و دیگر كتاب‌خانه‌ ها سر بزنند چرا ‌كه قصه ‌های تازه‌، منتظرند تا روایت شوند.

وی یادآوری كرد: ادبیات داستانی كودك و نوجوان در سال ‌های اخیر به لحاظ كمی و كیفی، به چنان رشدی دست یافته كه نمی توان به تاثیرات آن بی ‌توجهی كرد.

رضایی اضافه كرد: در این میان رمان نوجوان حركت رو به جلویی داشته و همكاران كانونی را مجاب كرده تا به این حوزه به صورت تخصصی و ویژه نگاه كنند.

وی گفت: قصه‌ گویان می ‌توانند به رمان ‌ها و كتاب ‌های داستانی كه در سال ‌های اخیر نوشته و منتشر شده به عنوان یك منبع مهم و تاثیرگذار رجوع كنند.

وی اظهاركرد: انتشار 50 جلد كتاب از مجموعه 'رمان نوجوان امروز' محصول رشد فضای داستان‌ نویسی و عطش مخاطبان نوجوان برای قصه‌ های تازه است.

رضایی گفت: این كتاب ها به عنوان یكی از محصولات داستانی كانون پرورش فكری كودكان و نوجوانان، در كنار آثار دیگر ناشران و نویسندگان، با استقبال بی ‌نظیر نوجوانان كشور همراه بوده است.

مدیرعامل كانون پرورش فكری كودكان و نوجوانان ادامه داد: برخلاف بسیاری از قصه‌ های كهن كه برای مخاطب عموم و اغلب بزرگسال نوشته و نقل می شود، قصه‌ های نویسندگان امروز، پاسخگوی بسیاری از نیازهای مخاطب كم سن و سال بوده و روح آنان را تغذیه می ‌كند.

وی با تاكید به اینكه نقل قصه ‌های قدیمی و روایت آثار مكتوب كهن، نه‌ تنها اشتباه نیست بلكه ضرورت دارد، گفت: اگر شاهنامه، نوجوانان را با دنیای قهرمانان ایرانی آشنا می ‌كند، قصه ‌‌های امروزی نیز می ‌تواند پاسخی مناسب به دغدغه ‌های نوجوانان در دنیای كنونی مخاطبان باشد.

شانزدهمین جشنواره بین ‌المللی قصه‌ گویی از صبح روز 29 بهمن در تبریز آغاز شده و شامگاه سه‌ شنبه یكم اسفند با تجلیل از برگزیدگان جشنواره به كار خود پایان می ‌دهد.

7240/587/245